Valóságos tündérmesévé változtatta Taylor Swift számára az énekesnő koncertfilmjének premier eseményét Beyoncé. A harminckétszeres Grammy-díjas R&B előadó szerda este vonult végig a vörös szőnyegen, nyomában kétezer rajongóval. A két díva végül közösen pózolt a kameráknak.

Taylor Swift több mint egy évig tartó koncertturnéjáról készült mozifilm Taylor Swift: The Eras Tour címmel, amely a magyar mozikban november 3-án debütál. Los Angelesben október 11-én este mutatták be a filmet a The Grove bevásárlóközpontban található moziban, a premieren pedig a rajongókon túl több híresség is a tiszteletét tette, köztük Taylor Swift nagy kedvence, Beyoncé.

„Annyira örülök, hogy sosem fogom megtudni, milyen lenne az életem Beyoncé befolyása nélkül” – írta egy szívhez szóló Instagram-bejegyzésben Taylor Swift, aki egy videót is megosztott. A felvételen ő és Beyoncé együtt látható a mozi nézőterén, amint egy doboz pattogatott kukoricán osztoznak.

A bejegyzésben Swift 42 éves kolléganője nagylelkűségét, lendületességét és sokszínűségét méltatta, valamint azt, ahogyan őt és minden más előadót is megtanított arra, hogyan szegjék meg a szabályokat és szálljanak szembe az zenei iparág normáival.

Beyoncé az egész karrierem során iránymutató volt számomra, és a tény, hogy ma este megjelent, olyan volt, mint egy igazi tündérmese.

A nézőtéren való fotózkodást követően a páros a vörös szőnyegen is összeállt egy közös kép erejéig. Taylor Swift bob frizurában, egy kék Oscar De La Renta ruhában tündökölt, a Hamupipőke estéjiét idéző dresszhez vörös rúzst és a ruha színéhez passzoló szemhéjfestéket választott. Ezzel szemben Beyoncé tetőtől talpig feketébe öltözött és napszemüveget húzott. A szettet egy ezüst melltartó rész tette különlegessé. A film kapcsán Swift korábban azt közölte, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a tervezettnél előbb, a mai napon kezdik vetíteni a filmet Amerikában és Kanadában. Ezen kívül kiegészítő vetítéseket is beterveztek péntekre, illetve a hétvégére.

„Minden jegy csütörtökön délelőtt 10 órától lesz elérhető, pénteken pedig a világ 90 országában vetíteni kezdik a filmet. Nem tudom eléggé megköszönni nektek, hogy ennyien látni szeretnétek ezt az alkotást, amely élénken megörökíti a valaha volt legnagyobb kalandomat, a The Eras Tour-t. A legjobb része pedig, hogy ez a kaland folytatódik” – emelte ki a 33 éves énekesnő, akinek koncertfilmjét augusztusban jelentették be az Eras Tour közepette, amely márciusban indult és egészen jövő novemberig tart. A film premierjén Beyoncé mellett – akinek idén decemberben szintén mozikba kerül a Renaissance turnéjáról készült koncertfilmje – más A-listás világsztárok is tiszteletüket tették, többek között Maren Morris és Mariska Hargitay.

(PageSix)

(Borítókép: Beyoncé és Taylor Swift. Fotó: Getty Images)