Csütörtöki Instahíradónkban is összeszedtük, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Britney Spears nemrég feltöltött egy szokásos videót, ám ezúttal nem táncolt, csak saját magát mutogatta egy piros, áttetsző ruhában. Az érdekesség a felvételen azonban a háttérben húzódik meg: kiszúrtuk, hogy az énekesnőnél már áll a karácsonyfa, pedig még Halloween sem telt el.
  • Mádai Vivien Milánóból jelentkezett be. A bejegyzéséből az látszik, hogy egy rendhagyó, performansszal egybekötött divatbemutatón vett részt az olasz városban.
  • Bruce Willis oldalán egy szívmelengető családi fotót osztottak meg, amelyen minden családtag ugyanolyan, zöld-fehér csíkos ruhában szerepel. A képen többen kisállatot, míg Willis egy hatalmas kanalat tart a kezében. A színész állapotáról nemrég egy barátja vallott, aki állítja, hogy a különböző nyelvi készségek már nem állnak Willis rendelkezésére és az életkedve is eltűnt, de „Bruce maradt”.
  • Schobert Lara egy profi fotózáson vett részt. A saját edzőruha-márkájához készítettek kampányfotókat.
  • Torres Dániel Peruban járt. A kiruccanásról a következőket írta: Peru magasfennsíkján utazgattunk kb. 3500 és 4900 méteres magasságban, elképesztő tájakon, sőt, még egy kitörőben lévő vulkán is folyton a horizonton volt. Azt jól lehet látni, hogy itt szinte sivatagos a klíma, ez a Humbolt-áramlatnak köszönhető, mely hideg áramlatként alapvetően teszi sivatagossá ezt a területet, ellentétben Ecuadorral, mely bőséges zölddel van megáldva. Itt található a fenséges Colca-kanyon, mely rengeteg Andoki kondorkeselyűnek ad otthont (az egyik jól meg is fáradt a turisták özönében...), de a lámák, alpacák, vicuñák pedig az egész fennsíkot elárasztják, persze ezek már haszonállatként, ilyen magasságban ők adják a ruházathoz szükséges szőrmét, cipelik a terheket illetve bizony, adják a húst is. Őrület, az alpacaszőrméből szőtt cuccok is irgalmatlan finomak és puhák, ám a vicuñából készültek több ezer dollárról indulnak, az útmenti árusoknál nincs is ilyen portéka, így megsimizni sem tudtam sajnos, nyilván az már überluxuscucc. A kis falvakban a piacokon a lámák mellett pedig kutyák kergetőznek, ám ők nagyon cukik, szintén a táj és a falvak részei. Lassan közben beérünk az inkák területére, Cusco tartományba, ám az már egy másik történet...
  • Zendaya merész szettekben pózolt a legutóbbi bejegyzéseiben közzétett fotókon. Nincsenek szavak, mindegyikben remekül nézett ki. Íme!
  • Pápai Joci egy kisfiával közös képet osztott meg a követőivel. Apa és fia éppen fagyizni mentek a kellemes őszi időben.
  • Tom Holland egy állatmenhelyen járt, ahol párjával, Zendayával kölyökkutyákat látogattak meg. A színészről és a kutyusokról nagyon kedves fotók készültek. 
  • Vastag Csaba legújabb videóklipje ma este 18 órakor debütál. A kisfilmből egy kis ízelítőt osztott meg nemrég az énekes az Instagramon.
  • Zac Efron megvillantotta duzzadó izmait: a legutóbbi bejegyzését még szeptemberben posztolta, ám nekünk csak most szúrt szemet a Vaskarom című életrajzi film sztárjának agusztus végi kiruccanása. A képeken hol egyedül, hol a testvérével, Dylan Efronnal feszít.
  • Zimány Linda egy fürdőszobában készült tükrös szelfivel örvendeztette meg a követőit. Egy fekete zakót viselt, amely alól hangsúlyosan kitűntek méretes keblei.

(Borítókép: Zimány Linda és Britney Spears. Fotó: Papajcsik Péter/Index/Getty Images)