A hét utolsó Instahíradójában is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • A Gólkirályság második évadának forgatásáról posztolt Szinetár Dóra. A színésznő egyik fotója még azelőtt készült, hogy kezelésbe vették volna a sminkszobában, a másikon pedig már teljes sminkben láthatjuk őt. 
  • Tegnap ünnepelték első szülinapjukat Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikerlányai. A nagy nap alkalmából Nagy Ervin meg is osztott egy tündéri fotót a két kislányról, ami azért is különleges, mert egyébként ritkán láthatjuk a színész házaspár gyermekeit.
  • A Frame téli kampányának új arca Gisele Bündchen, aki tavaly azért került az újságok címlapjaira, miután kiderült, hogy 13 év után válik gyerekei apjától, Tom Bradytől. A gyönyörű modell most a Frame ruházati cég farmernadrágját reklámozza, méghozzá felső nélkül.
  • Blake Lively és Taylor Swift közös programon vettek részt, amelyen előbbi hölgy egy igencsak különös szettet választott. Csíkos, műbőr szoknyája mellé egy egyszerű bézs színű toppot választott, amit egy, a vállán viselt tweed blézerrel párosított, a lábán pedig egy bőr csizmát hordott. A két barátnőt kézenfogva kapták lencsevégre.

(Borítókép: Gisele Bündchen. Fotó: Michael Loccisano/Getty)