A sztárséf hetekig volt a címlapokon, miután Tóth Gabival bejelentették, hogy elválnak. AKrausz Gábor sokáig nem akart megszólalni nyíltan a válásról, most azonban úgy érzi túllépett élete egyik legkeményebb időszakán.

Krausz Gábor

Augusztus elején Tóth Gabi és Krausz Gábor váratlanul bejelentették válásukat, mivel az énekesnő szívét elrabolta a Fricsak Táncegyüttes táncosa, Papp Máté Bence. A sztárséf ezt követően csak sejtelmes megjegyzésekkel üzent közösségi oldalán, de kamerák előtt korábban még nem szólalt meg a válásáról.

Krausz Gábor most Dancing with the Stars negyedik évadára készül, ami október 14-én szombaton startol majd el. Bár sokan kíváncsiak már arra, hogy hogyan szerepel a sztárséf, a TV2 kameráinak ezúttal válásáról mesélt és elmondta, hogy élete teljesen átalakult, de a családja segíti mindenben. Hozzátette, hogy a táncos műsor teljesen kizökkentette komfort zónájából, ami segített abban, hogy elterelje gondolatait.

A csatorna gasztro-tehetésgkutatójának profi séfje előtt Csuti is exkluzív interjút adott a TV2-nek, ráadásul nem is egyedül, hanem újdonsült szerelmével, Sudár Biankával együtt.

Vomberg Frigyes

Óriási sikereknek lehettek a szemtanúi, de drámai bukásoknak is részesei voltak azok, akik nyomon követték a Séfek Séfének ötödik évadát, amelyben 18 mindenre elszánt versenyző öt héten keresztül dolgozott a konyhában, hogy bizonyítson a zsűriknek.

A finálé végén Vomberg Frigyes ismét örülhetett, ugyanis az ő versenyzője zsebelhette be a fődíjat, ráadásul legújabb sikerével a sztárséf lett a műsor legsikeresebb mestere.

A foodstylistként, szakoktatóként is dolgozó séf szinte sokkos állapotba került, amikor kiderült, hogy Zörgő Jánosnak sikerült mindenkit lefőznie a konyhában ás hazaviheti a 10 millió forintos fődíjat. A nyertes és mestere a Mokka stúdiójában mesélt a versenyben szerzett élményeikről.

Angelina Jolie

Ha szerencsénk van akkor akár össze is futhatunk Budapest utcáin Angelina Jolieval, ugyanis a sztár Budapestre költözött.

Az Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznő egy forgatás miatt néhány hétre költözött a magyar fővárosba, ugyanis Pablo Larraín rendezésében itt készül egy életrajzi film, melynek főszerepét ő fogja eljátszani.

Angelina Jolie azt szerette volna, ha budapesti otthonában minden luxuskörülmény adott, akárcsak amerikai otthonában. Horváth Norbert ingatlanszakértő a Mokka adásában fejtette ki, hogy nem csak a színésznőnek vannak különleges kívánságai, nagyon sok híresség még több ezer kilométerről is elhozza például a kedvenc bútordarabjait, de olyan extra kérésekkel is álltak már elő, melyeket szinte sokszor nagyon nehéz teljesíteni számukra.

(Borítókép: Krausz Gábor és Mikes Anna. Foró: Papajcsik Péter/Index)