Hírösszefoglalónkban még: Vastag Csaba önmagából kikelve káromkodott a Nyerő Párosban, Vasvári Vivien először szólalt meg a szülése után.

Vastag Csaba

Nem győzték kisípolni az RTL Nyerő Páros című műsorának szerkesztői Vastag Csaba kirohanását a tegnapi adásban. Az énekes azért kapta fel a vizet, mert többen őszintétlennek nevezték feleségét, Evelint, amit egy idő után megunt és káromkodva üvöltött rá a többiekre. 

Hadd mondjam már el b… meg, kib…ott óvoda, hogy nem lehet beszélni egy szót!

A f…om kivan ezzel, tényleg, na! Mindenki olyan hülyeségeket mond, hogy nem igaz! Egyik be is ismerte, hogy taktikából teszi rá. Olyan f…ságot mondott valaki, hogy el sem hiszem! Tényleg most már! Egyébként a 12 emberből négyen mondták az Evelinre, hogy ő a legőszintétlenebb, ezek szerint akkor nyolcan nem. Rátok is mondták egy csomóan (utalt Virágra és Lacira az énekes – a szerk.)” – mondta kiabálva Vastag.

Az eseten a többi pár is meglepődött, a legtöbben döbbenten figyelték az énekes kirohanását. 

Som-Balogh Edina

Noha az elmúlt 11 évben boldognak tűnt Som-Balogh Edina és Som Krisztián házassága, valójában komoly mélypontjaik is voltak. A Blikk számolt be róla, hogy többször is szóba került közöttük a válás, ám mindannyiszor meg tudták menteni kapcsolatukat. Egy hete azonban Som-Balogh Edina bejelentette, hogy véglegesen szétválnak az útjaik. 

„Én tettem rá a pontot az i-re, végül én mondtam ki, hogy akkor most legyen vége. Az évek alatt sokszor jutottunk el odáig, hogy lehet, nem tudjuk visszahozni a korábban köztünk lévő energiákat, nem tudunk visszatalálni ahhoz a mindent elsöprő szerelemhez, ami első éveinket jellemezte. (…) Nem egy harmadik miatt mentünk szét, hanem különbözőségeink és terheink egyszerűen külön utakra vittek minket” – indokolta az egy hete bejelentett válást Som-Balogh Edina.

Vasvári Vivien

Vasvári Vivien és újdonsült férje, Zsigmond szeptember 6-án boldogan üdvözölhették kisfiukat, aki a Bodnár Colin nevet kaptak. Az influenszer a szülés óta először adott nyilatkozatot. 

„Még 5 kg van rajtam. De nem vagyok szomorú emiatt, még csak 5 hete szültem, de már 36-os gatyát hordok” – szúrta ki a Blikk Vasvári Instagram-sztorijában, ahol többek között azt is elárulta, hogy a kicsi nem velük alszik. 

„Nem velünk, nem is szerettem volna, hogy ahhoz szokjon, hogy velünk alszik. Teljesen külön szobája van, szerintem ez a normális” – válaszolta 24 óráig elérhető Instagram-történetében.

(Borítókép: Vastag Csaba és Domján Evelin. Fotó: RTL Sajtóklub)