Akár ön is lecsaphat a műsorvezető négyszobás, kétszintes álomotthonára.

Sebestyén Balázs már sikeres műsorvezetőnek számított, amikor feleségével, Vikivel úgy döntött, hogy nem alkuszik meg és hajlandó hitelt is felvenni, hogy olyan házba költözhessenek, amiről mindig is álmodtak.

Noha eszméletlen drága volt, nem sokáig gondolkodtunk rajta a feleségemmel. Rengeteget dolgoztam már az életemben, egészen idáig gyűjtögettem.

Biztos munkahelyünk van, ezért úgy döntöttünk, hogy a félretett pénz mellé felveszünk még hitelt is” – mesélte el akkor egy interjúban.

A négyszobás, 360 négyzetméteres, medencés luxusházat akkori áron 100 millió forintért vásárolták meg, akkoriban, amikor megszületett nagyobbik fiuk, Benett.

Most egy ingatlanok értékesítésével foglalkozó honlapon tűnt fel a diósdi ingatlan, amit a Blikk egyik olvasója vett észre.

Véletlenül akadtam a hirdetésre, mert saját részre keresek ingatlant. Az adott ház több cikkben is szerepelt már, így felismertem”

– mesélte a szemfüles olvasó.

„Érdeklődtem a házról, és megtudtam, hogy nem csalnak a fotók, az épület valóban minden igényt kielégít. A ház ráadásul egyedi tervezésű, szakmai berkekben is elismert, 2008-ban elnyerte Az év háza-díjat. Bőven van benne hely, az alsó szinten még wellness-szoba és szauna is található, az összes helyiség tágas és élhető” – tette hozzá.

Azt egyelőre azonban nem tudni, hogy mi az oka annak, hogy megválnak szeretett otthonuktól.

(Blikk)

(Borítókép: Sebestyén Balázs. Fotó: Kaszás Tamás/Index)