Sokszor hallottuk már, hogy a családi örökségek milyen súlyos vitákat tudnak generálni. Bár Elvis Presley, a rock 'n' roll királya már nincs közöttünk, biztosan boldogan mosolyogna most, tudva, hogy szerettei végre kibékültek.

A Priscilla Presley és unokája, Riley Keough közötti hideg viszony, amelyet Lisa Marie Presley, Elvis lányának tragikus halála és végrendelete okozott, végre enyhülni látszik. 

„Volt egy kis felfordulás, de most már minden úgy lesz, ahogy volt. Nagymamám, Priscilla gyönyörű nő és elengedhetetlen része volt a nagyapám örökségének és Graceland létrehozásának. Ő volt élete szerelme” – mondta meghatódva Riley, majd a következőképpen folytatta: „Ez óriási felelősség, amit magára próbált vállalni. Korábban sosem történt ilyen a kapcsolatunkban. Ő egyszerűen csak a nagymamám volt” – fogalmazott.

Az egész világ szemtanúja volt annak, amint a Presley-család Malibuban egy sushi-esten újra egy asztalhoz ült. Az eseményből ítélve a családi viszonyok javulóban vannak.

A 78 éves Priscilla Presley korábban megkérdőjelezte azt a végrendeletet, amely őt és üzleti menedzserét, Barry Siegelt kizárta a vagyonkezelésből, és ezt a feladatot Lisa a saját gyermekeire ruházta át. A fia, Benjamin Keough halála után azonban Riley lett az egyedüli vagyonkezelő.

A családtagok között hónapokig tartó keserves csata végül megállapodással zárult. Ebben a megállapodásban – melynek részletei júniusban kerültek nyilvánosságra – rögzítették, hogy Riley lesz a Graceland birtok tulajdonosa. Ugyanakkor megható gesztusként engedélyezte, hogy nagymamáját, Priscillát a birtokon temessék el, az Elvis Presley sírjához legközelebb eső pontra.

Bár a hírek szerint Priscilla Presley azt szerette volna, ha néhai férje, Elvis mellé temetik, úgy tűnik, a család megtalálta a kompromisszumot és a békét. Elvis jelenleg a nagymamája, Minnie Mae és édesapja, Vernon Presley között nyugszik.

(Perezhilton)

(Borítókép: Priscilla Presley. Fotó: Getty Images)