Hétfő reggeli hírösszefoglalónkban továbbá: Janicsák István szerint eltávolodtak egymástól lányával, ismert énekes udvarolhat Radics Giginek.

Tóth Gabi

A Sztárban Sztár leszek! vasárnap esti adásában eltört a mécsesTóth Gabinál: Nagy Alexa produkciója után elcsukló hangon, a sírás határán mesélt az őt ért bántalmakról. 

„Próbálok megszólalni, de nagyon fölzaklatott most ez engem. Miközben nagyon hálás vagyok neked, mert…

Fú, engem nagyon sokat bántottak mostanában.

Tehát köszönöm, mert nagyon egyedül éreztem magam sokszor, és azt gondolom, bármit teszünk az életünkben, nem bánthatunk másokat, és téged sem bánthatnak, de amíg van egy ilyen eszköz a kezedben, a zene, ahogy nekünk is, vagy a tánc, addig bármilyen bántást kapunk az életben, mindig kiénekelhetjük magunkból, és akkor ezáltal nekem is most adtál, azt, hogy nem érzem magam egyedül a világban. És ezt nagyon köszönöm neked!” – mondta a könnyeivel küzdve Tóth Gabi.

Rácz Jenő

A sztárséf korábban sosem mesélt édesanyjáról, miközben apukája már szerepelt A Konyhafőnökben is. Anita most maga mesélte el a Blikknek, hogy miért romlott meg a kapcsolata a fiával. 

„Nagyon rossz családi hátterem volt, ezért az általános iskola után belemenekültem egy házasságba Jenő édesapjával. Sajnos, rossz döntést hoztam, szenvedés volt mellette az életem és a gyerekeimé is” – mesélte a bulvárlapnak az édesanya, aki új családjával immár Angliában él, de nem ez az oka, hogy nem beszél fiával. 

„Akkor szakadt meg minden közöttünk, amikor A Konyhafőnök első évadában megláttam, hogy Jenő behívta az apját, akivel együtt, a legnagyobb egyetértésben szerepeltek. Azzal az emberrel, aki megkeserítette az életünket. Akkor én az RTL oldalára írtam egy hosszú kommentet, amiben kitálaltam a volt férjemről” – árulta el Anita, akit ezután felhívott maga Rácz Jenő is.

Lehordott mindennek. Onnantól kezdve nem beszélünk és nem is találkoztunk

– mondta az asszony, aki a fia esküvőjére sem volt hivatalos és unokáját sem látta még. 

Janicsák Veca

A Z’zi labor frontembere, Janicsák István a Blikknek adott hosszabb hangvételű interjút, amelyben lányával, Janicsák Vecával való kapcsolata is szóba került. Apja és lánya egy napon ünnepli a születésnapját, ám a férfi szerint idén külön ünnepelnek. 

Mostanában kicsit eltávolodott, lazábban tartjuk a kapcsolatot. Valamilyen oknál fogva úgy látja, hogy ő most egymaga többre megy.

De a fiamnak van egy lánya, Boróka, aki október 17-én, azaz két nappal az én születésnapom előtt ünnepel. Ő a legkisebb unokám, négy éves, nagyon jó fej, éjjel-nappal vihog, mindenből viccet csinál. Így most vele ünnepelek” – nyilatkozta Janicsák István.

Radics Gigi

Új udvarlója lehet Radics Giginek, aki nemrégiben szakított kislánya édesapjával – értesült a Bors. A lap információi szerint a titokzatos férfi egy ismert énekes lehet, akit Gigi már régebb óta ismer, azonban csak most alakul szerelemmé a kapcsolatuk.

„Én nem tudok róla! Tyűha, micsoda frappáns kérdés! Nem tudok róla, de remélem, hogy a jövőben nyitott lesz a szívem a szerelemre, én szeretnék egy boldog párkapcsolatot” – mondta az énekesnő a bulvárlap megkeresésére. 

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Kaszás Tamás/Index)