Az énekesnő egy külföldi hajóúton kápráztatta el énekhangjával a közönséget.

Simon Kornél

Simon Kornél és Szőke Zsuzsi búcsúztak legutóbb a Dancing with the Stars versenyéből, hétfő reggel pedig a Mokka kamerái előtt vallottak az érzéseikről. Kornél sok véleménnyel találkozott azzal kapcsolatban, hogy hogyan viselte a vereséget és úgy érezte, bocsánatkéréssel tartozik: a kamerába nézve mindenkitől elnézést kért a viselkedése miatt, ugyanakkor visszautasította a kritikát, miszerint úgy táncolt, mintha a háta közepére nem kívánná a szereplést. Szőke Zsuzsi szerint a zsűri túl szigorú volt, Kornél teljesítménye kapcsán ő is tagadta az ítészek állítását, miszerint a színész semmit sem csinált.

Szentmártoni Norman

Szentmártoni Norman utolsóként távozott a Sztárban Sztár leszek! műsorából. A tehetség elárulta, jó úton halad a kiesés feldolgozásában, most már képes pozitívan felfogni a történteket. Azt is elárulta, hogy mit gondol a Mesterek véleményéről.

Biztos, hogy én nem tudtam eleget adni

– vallotta meg gondolatait Norman, aki szerint nem volt neki való a pop műfaja, a színházban ugyanis teljesen másképp működnek a dolgok. Ezen kívül amíg a többi versenyző véleménye szerint minden aktuális zenei információval képben van, addig ő ezekkel nincs tisztában. Hozzátette ugyanakkor, hogy a verseny ideje alatt rengeteget tanult önmagáról, ugyanis hatalmas kihívást jelentett számára a műsor, a Köllő Babettel való közös munkát ugyanakkor kifejezetten jó élményként írta le. A kiesést is lazán vette.

Imádtam, mindenkit megölelgettem

– emlékezett vissza Szentmártoni Norman, akit az Operett Színházban továbbra is láthat a közönség. A terveiről a Mokkában mesélt.

Szandi

Szandi egy különleges külföldi hajóúton vett részt a férjével, Bogdán Csabával. A hajó Spanyolországban, Franciaországban, Olaszországban és Máltán is kikötött.

„Ez már az ötödik hajóutunk, de ekkorával még nem voltunk” – árulta el a Mokkában Szandi. Hozzátette, többféle csomag közül választhattak, ám annyira egyik sem volt drága közülük. A kiruccanás során világszínvonalú színházi előadáson is volt alkalmuk részt venni, esténként pedig különböző szórakozási lehetőségek várták őket a fedélzeten. Ilyenek voltak a karaoke estek, amelyeken Szandi szívesen ragadott mikrofont, ám az énekléséből végül kisebb előadás lett. Onnantól fogva az énekesnőnek minden nap színpadra kellett állnia. Az erről készült felvételeket a reggeli beszélgetős műsorban mutatta meg a házaspár.

(Borítókép: Szandi a Sziget Fesztiválon. Fotó: Karip Tímea/Index)