Keddi Instahíradónkban is utána jártunk, hogy mit osztottak meg magukról a hazai és külföldi hírességek.
  • Nagy Ervin arról számolt be az Instagram-oldalán, hogy a friss Nobel-díjas Karikó Katalinnal készült közös képe örökre ott lóg majd a szobája falán. „Köszönjük, Katalin, hogy megmentette a világot! Megtiszteltetés volt találkozni önnel!” – írta a képhez a színész.
  • Tóth Andi egy érzelmes bejegyzésben árulta el a gondolatait a szépségről. Többek között azt is bevallotta, hogy sose tudott mit kezdeni azzal, ha valaki nem tartotta szépnek, de az ellenkezőjével sem. 
  • Mint ismert Jada Pinkett Smith egy közelmúltban közzétett interjúban elárulta, hogy a férjével már hat évvel a 2022-es Oscar-gála előtt külön költöztek, ám azóta férj és feleségként élik az életüket. A színész a történtek után most először posztolt az Instagram-oldalán. A bejegyzésben azt írja: „Értesítések kikapcsolva”. Smith felesége nevetős emojikkal válaszolt kommentben. 
  • Matthew Perry ritkán osztja meg a magánéletét a közösségi oldalakon, ám ezúttal kivételt tett: közös képet posztolt 82 éves apukájával, John Bennett Perryvel.
  • Valószínűleg senki nem gondolná, hogyha ránéz Liz Huley Instagram-oldalára, hogy A bájkeverő sztárja már 58 éves, valamint egy 21 éves fiú édesanyja. Márpedig az igazság az, hogy Hugh Grant exbarátnője akár 20 évet is letagadhatna az életkorából a legújabb videója alapján, amely felrobbantotta az Instát. 

(Borítókép: Liz Hurley. Fotó: Dave Benett/Getty)