Kedd reggeli hírösszefoglalónkban továbbá: Jákob Zoltán a gazdagság és a párkapcsolat problémájáról mesélt, Fekete Dávid szívét egy 11 évvel fiatalabb nő rabolta el.

Mester Tamás

A zenész nagyon markáns véleményt fogalmazott meg a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában és kijelentette, hogy úgy gondolja a magyar nyelv nem alkalmas a popzenére.

Mester Tamás kifejtette, hogy neki már a Megasztárban is az volt a célja, hogy az amerikai típusú zenét támogassa, sőt Andy Vajnával még egy alapítványt is létrehoztak, de belátja, hogy erőfeszítései nem értek el célt.

„Van néhány ember, Király Viktor vagy Radics Gigi, akik megpróbálkoznak ezzel. Talán ennek lesz valami következménye.

Amíg magyarul éneklünk, addig semmit nem tudunk kihozni a magyar popzenéből”

– fejtette ki és hozzátette, hogy ma már a magyar zenéknek ugyanott kell versenyezniük, ahol az amerikai zenéknek.

„Azahriah nagyon jó példa, nem az én zeném, nem vagyok nagy rajongója, de nagyon elismerem, nagyon tehetséges srác. Tök jó ötlet volt, hogy ő vegyíti a magyart az angollal, talán így átmegy. Nem lehet ezt a szakmát innen megoldani, más kulcsok kellenek hozzá” – tette hozzá.

Jákob Zoltán

Az ország 39. leggazdagabb embere jelenleg a TV2 A Nagy Ő című műsorában keresi az igazit. Az üzletember elmondta, hogy szerinte a tehetősebb embereknek nehezebb párt találniuk.

„Én végigmentem egy fejlődési folyamaton, ahogyan sok pénzem lett. Eleinte úgy voltam vele, egy nő csakis önmagamért szeressen, de idővel rájöttem, hogy ezt még a legjobb szándékú nőktől sem várhatom el.

A nők alapvetően biztonságra vágynak, és az, hogy én ezt meg tudom nekik adni, fontos, ám nem jelenti azt, hogy feltétlenül a pénzemre hajtanának.

Meg kell találnom az arányt egy kapcsolatban, hogy milyen mértékben számítok egy hölgynek én, illetve mennyit nyom a latban a vagyonom” – nyilatkozta a Blikknek.

Jákob hozzátette, hogy előfordult már vele, hogy egy nő csak anyagi indíttatásból közeledett felé, de jó emberismerő, ezért ki tudja szűrni, hogy ki az, aki érdekből akar tőle kapcsolatot.

„Véleményem szerint elengedhetetlen egy jól működő párkapcsolatban, hogy mindkét félnek meglegyenek a maguk sikerei. Személy szerint nem preferálom az otthon üldögélő hölgyeket, akik mindenben a párjuk támogatására hagyatkoznak, de természetesen abban az esetben, ha ez mindkét félnek jó és kielégítő, egy ilyen jellegű kapcsolat is működhet. Én azt szeretem és becsülöm, ha a páromnak is van munkája és nem otthon unatkozik” – jegyezte meg Jákob Zoltán, de hozzátette, hogy egy „párkapcsolatban minden közös, a bőség és a szűkölködés is”.

Fekete Dávid

Bár Fekete Dávid – 14 hónap börtön után – jelenleg nem hagyhatja el Győr közigazgatási területét, ennek ellenére próbál teljes életet élni és boldogan számolt be arról a Fókusznak, hogy rá talált a szerelem. Egyelőre azonban csak úgy tudnak találkozni párjával, ha a hölgy meglátogatja az énekest Győrben.

„Budapest mellett lakik és gyerekekkel foglalkozik. Úgy érzem, nagyon ért a gyerekekhez, a kisfiam is majdnem szerelmes lett így pár nap után, nagyon jól kijönnek. Ez számomra egy nagy plusz, hiszen nekem fontos, hogy a gyermekeimet elfogadja, illetve azok is őt” – mesélte el a Megasztár egykori csillaga.

Fekete Dávid azért még nem lehet felhőtlenül boldog, ugyanis a több mint 300 milliós csalási ügy végére még nem került pont.

A tárgyalások mennek. Úgy gondolom és úgy érzem, a várakozásainknak megfelelően alakul minden.

Nyilván ez egy kérdőjel az életemben, de bízunk a lehető legjobbakban” – árulta el a zenész, aki jelenleg egy zöldenergiával és napelemekkel foglalkozó cég marketingeseként dolgozik.

(Borítókép: Mester Tamás. Fotó: TV2)