A Nagy Ő című valóságműsor kulisszatitkairól vallott a hölgyeket tanító koreográfus, Túri Lajos Péter.

Dancing with the Stars

Visszatért a TV2 képernyőjére a Dancing with the Stars, amely idén a negyedik évaddal szórakoztatja a nézőket Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével. A zsűrik csapatát Ördög Nóra, Juronics Tamás és Szente Vajk alkotja. Rajtuk és a 10 tánccipőbe bújó híresség, illetve azok profi táncpartnerein kívül a közönség egy megújult stúdióval találkozhatott, ráadásul új tematikák és megváltozott szabályok is várták a rajongókat. A műsor ütős mezőnnyel indult, a sztárfellépők között Király Lindát, Sydney Van den Bosch-t, Eszenyi Enikőt, Hunyadi Donatellát, Radics Gigit, Krausz Gábort, Szabó András ˝Csutit˝, Marics Petit, T. Danny-t és Simon Kornélt köszönthették a nézők, akiknek a szavazatai a zsűri pontszámai mellett jelentős mértékben befolyásolták a táncpárosok továbbjutását. Miután kiderült, kik lehetnek a biztos továbbjutók, a zsűrinek a veszélyzónába került táncosok közül kellett eldönteniük, kik folytathatják a DWTS parkettjén a versenyt.

Eszenyi Enikő és Hegyes Bertalan, Hunyadi Donatella és Bődi Dénes, illetve Simon Kornél és Szőke Zsuzsanna némán várták, hogyan dönt a zsűri. Kiszel Tünde lánya és profi táncpartnere önfeledt örömben törtek ki a kamerák előtt, ugyanis az ítészek őket mentették meg a veszélyzónából. Eszenyi Enikő és Hegyes Berci szívéről is nagy kő esett le, miután a nézői szavazatokból kiderült: Simon Kornélék számára véget ért a verseny. Drámai képsorok elevenedtek meg ezután a TV2 képernyőjén, ugyanis a színész, miután megtudta, hogy nem folytathatják, szótlanul búcsúzott a Dancing with the Stars színpadáról. A második élő adásban egy új témával fognak találkozni a televízió nézői: a versenyzők különböző országok nemzetközi dalaira fognak táncolni a versenyzők.

Gáspár Győző

Gáspár Győző 62 kilótól szabadult meg, az erről közzétett fotókat pedig nemcsak elismerő, hanem bántó kommentekkel is illették. Az emberek viselkedése meglepte Győzikét, nem is tudja, mit várjon innentől kezdve.

„Annyira szellemi fogyatékosak az emberek. Plasztika, először le kell fogyni. Üzenem az elmebeteg embereknek, akik ráérnek” – nyilatkozott a Mokkában Gáspár Győző, aki a műsor előtt éhgyomros kardióval kezdett, mégis negatív kritikákat vágnak fejéhez.

Ássák el magukat élve!

– szitkozódott a reality-sztár, akinek a családját is sokszor illetik csúnya szavakkal. Győzike nem érti, miért foglalkoznak velük ennyit az emberek, sem pedig hogy miért ekkora tüske a szemükben a fogyása és a műtétje. Hozzátette ugyanakkor, hogy a végcélja még mínusz öt kiló, amit szeretne az 50. születésnapjáig elérni.

Nagy Ő

Túri Lajos Péter koreográfus, táncművész segített a Nagy Ő nyolc versenyzőjének, hogy részt vehessenek a Miss Nagy Ő szépségversenyen, ezzel elvarázsolva Jákob Zoltánt. A szakember a Mokkában mesélt a felkészülésről, de néhány kulisszatitok is kicsúszott a száján.

„Csoda, hogy még nem verekedtek össze. Úgy kibeszélik egymást, fú, nagyon csúnyán. Nagyon féltékenyek egymásra, törtető az összes. [...] Nem szeretnék előítéletes lenni a lányokkal, mert annyira nem ismertem meg őket egy nap alatt, de tény és való, hogy tudnak odaszúrni egymásnak. Beszólogatnak, csúnyán. [...] Ahogy egymásra néznek, amit egymás mögött mondanak, szóval ahogy elfordulnak, már vágják a fejeket egymásra" – árulta el Túri Lajos Péter. Hozzátette ugyanakkor, hogy nagyon magabiztosak a lányok, Virág például különösen kiemelkedett a rátermettségével.

(Borítókép: Jákob Zoltán. Fotó: TV2)