Sipos F. Tamás és fia keresetlen szavakkal jellemezték Kecskés Enikőt az Ázsia Expressz című műsorban, ám ma reggel pontot tettek a vita végére.

Sipos F. Tamás és Dani a TV2 Mokka című reggeli beszélgetős műsorában meséltek az Ázsia Expresszben megélt izgalmakról és feszültségekről. A legnagyobb konfliktusba Kecskés Enikővel és Kafi Rea Millával kerültek, ám bevallották, nem állt szándékukban megbántani őket. A kellemetlen helyzet annak kapcsán alakult ki, hogy Kecskés Enikő elmondta, számára alapvetés, hogy mindent a férfi fizet. Később, amikor Sipos F. Tamás és a fia azon tanakodtak, hogy melyik versenytársuk milyen embertípus lehet, Kecskést kitartott pic**nak nevezték. Ezt követően a modell páros elfordult tőlük a játékban.

Sipos F. Tamás és Dani a reggeli műsorban kiemelte, hogy nem kifejezetten Kecskés Enikőről, hanem magáról a nőtípusról tettek megállapítást.

„Vannak azok a nőtípusok, akik bizony szeretik biztonságos fedezékbe helyezni az alfelüket és ez teljes mértékben érthető, tehát ezzel semmiféle probléma nincs” – zárta le a témát az énekes. Fiával abban is egyetértettek, hogy bár a műsor fizikailag és mentálisan is sokat követel, újra bevállalnák a kihívást.

(Borítókép: Sipos F. Tamás. Fotó: TV2)