Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a hazai és külföldi hírességek.
  • A magyar labdarúgó-válogatott meglepetésre 2-2-es döntetlent játszott Litvániával az Eb-selejtező sorozat hatodik fordulójában. A válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik a blama ellenére biztató üzenetet posztolt és a #csakegyütt hashtaget használta az Instagram-oldalán.
  • Ivana Knöll horváth származású szupermodell imádja, ha bevállalós fotóival örvendeztetheti meg rajongóit a közösségi oldalán. Ezúttal sem tett másképp: egy benzinkúton villantotta meg idomait Los Angelesben. 
  • Puskás Peti az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy az egyik jótékonysági szervezet elállt a szervezett ültetéstől. Az adományozó indoklása szerint azért tett így, mert Puskásék egy konkurens szervezettel is együtt dolgoztak. Az X-Faktor korábbi mentora szerint a jótékonykodás nem az a terület, ahol az ilyesfajta „cicaharcnak” helye van,
  • Arnold Schwarzenegger könyve bestseller lett az Egyesült Királyságban. A Tedd magad hasznossá egy életvezetési könyv, amely a világhírű színész és sportoló hét lépéses szabályrendszerén keresztül próbál segíteni az útkeresésben. 
  • Kim Kardashian az Instagram-oldalán osztotta meg, ahogy Cardi B a Skims márka reklámfilmjében igyekszik elcsábítani az embereket. 

(Borítókép: Szoboszlai Dominik. Fotó: Sebastian Frej/MB Media/Getty)