Kedd reggeli hírösszefoglalónkban továbbá: Azahriah közel áll a tripla teltházhoz, Sipos F. Tamás szülei halálára emlékezett és elsírta magát kamerák előtt.

Vastag Csaba

A népszerű énekes sokáig élte úgy az életét, mint egy igazi rocksztár és az alkoholmámor töltötte ki mindennapjait. Az átmulatott éjszakáknak meglett a hatása, ugyanis az egészsége is veszélybe került.

Az alkoholfüggőség határán voltam. Sokszor voltam a pia miatt kórházban, elvonóra is elmentem, magamtól.

Egy koncert után mondta nekem egy orvos, ha nem megyek haza, és folytatom aznap az ivást, végem van. 20 éves koromban úgy voltam vele, hogy maximum 30 éves koromig akarok élni, mert ezt az életvitelt nem lehet sokáig csinálni” – mesélte el Vastag Csaba Frizbi TV YouTube-csatornáján.

Aztán 29 évesen ez a kép már nem volt ennyire vonzó”

– tette hozzá és elmondta, hogy többször próbált meg tenni a normális életért és olykor előfordult az is, hogy hónapokig nem ivott.

Vastag Csaba arról is mesélt, hogy Hajdú Péterrel is ivott már együtt korábban, és ő megpróbált túltenni a műsorvezetőn, mert sokáig az alkoholizálást egyfajta versenynek fogta fel.

„Az alkohol maga nem vonz, de a piálást sportként műveltem sok éven keresztül. Inkább a másnaposságot nem bírtam, és rájöttem, ha megiszom ezt-azt, jobban leszek. Volt, hogy három hónapig folyamatosan ittam. Mindig volt rá indok, mindig történt valami. Volt egy műsor, a Nagy Duett, ahol ötödikek lettünk. Én az utána következő három hétre nem is emlékszem... Pszichológushoz kellett járnom, mert ez a probléma a hétköznapjaim kárára ment. Én akartam lenni a leggyorsabb, én akartam a legtöbbet inni” – vallotta be.

Az énekes elmondta, hogy még nem tekinti lezártnak az ügyét az alkohollal, ugyanis néha még most is a pohár fenekére néz, de meg tudja számolni hányszor ivott az elmúlt évben.

Azahriah

Miután nem volt elég egy Puskás Arénában megrendezett koncert a fiatal zenész meghirdetett egy második alkalmat is, amire szintén nagyon hamar elfogytak a jegyek, így Azahriah és csapata úgy döntöttek egy harmadik koncert is lesz.

Kedden a jegyértékesítés megkezdése és a jegyiroda 10 órai nyitása előtt már hosszú sorban várakoztak az emberek a pesti Károly körúton. A nyitáskor a sor a körúti jegyirodától a sarki OTP-ig állt.

A Blikk szúrta ki, hogy a hatalmas népszerűségnek örvendő zenész tegnap este megosztott egy képet, ami arra utal, hogy a harmadik fellépésére is telt ház előtt fog sor kerülni.

Sipos F. Tamás

Sipos F. Tamás a fiával szállt versenybe az Ázsia Expressz című műsorban, ahol egyik feladatuk az volt, hogy megtisztítsanak és feldíszítsenek egy sírt. A zenészben előtörtek az érzelmek a sírok láttán, ugyanis nem régen veszítette el édesanyját.

Mindkét szülőmet úgy veszítettem el, hogy szó szerint a karjaimban tartottam őket.

Édesanyám halála pedig még friss fájdalom, hiszen alig két éve történt. Kórházban volt, és egy nap nagyon erősen tört rám az érzés, hogy azonnal be kell mennem hozzá, mert valami történik majd. Aznap veszítettem el őt...” – árulta el a Borsnak.

„Az Ázsia Expressz mentálisan és fizikálisan is nagyon megterhelő. A temetőben egy sírt kellett letakarítanunk és feldíszítenünk. Nem tagadom, közben megreccsentem, amit nem is tudtam leplezni. Kénytelen voltam őszintén beszélni az érzéseimről, amit így, utólag egyáltalán nem bánok. Mindig szerettem magamat tökösnek és keménynek mutatni, de valójában nem hiszek abban a tételben, hogy egy férfi nem sírhat. Szerintem csak az az ember nem sír, akinek nincs lelke. Én pedig örülök, hogy megmutathattam ezt az oldalamat is a műsorban” – mondta el Sipos F. Tamás.

(Borítókép: Vastag Csaba. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)