Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Elhunyt Burt Young, akit a legtöbben a Rocky-filmek Paulie-jaként ismerhetnek. A Rocky-franchise címszereplője, Sylvester Stallone az Instagram-oldalán búcsúzott el kollégájától és barátjától. „Az én drága barátomnak, Burt Youngnak, hihetetlen ember és művész voltál, én és az egész világ hiányolni fog téged... Nyugodj békében!” – búcsúzott Stallone.
  • Szomorú hírről számolt be a közösségi oldalán Tóth Vera. Az énekesnő imádott macskája, Fülöp ugyanis elhunyt.
  • Lékai-Kiss Ramóna nagy örömmel tudatta az Instagram-oldalán, hogy új autója lett. A hófehér járgány valóban gyönyörű, ráadásul tökéletesen illik a TV2 sztárjához. Az új kocsiról készült fotó ide kattintva látható.
  • Demi Moore ismét nem szégyenlősködött az Instagram-oldalán. A botrányhős brit tartalomgyártó felsőtestét ezúttal mindössze egy-egy levél takarta. 
  • Tóth Gabi és  Papp Máté Bence egyszerre posztoltak fekete-fehér képet az Instagram-oldalukra. A két képet ugyanaz a fotós jegyzi, valamint like-olták is egymás bejegyzését. A követők szerint mindez biztos jel arra, hogy együtt vannak. Tóth Gabi azt ígéri a posztban, hogy a következő dala leírja azt, ami az elmúlt időszakban történt velük.

(Borítókép: Sylvester Stallone és Burt Young. Fotó: Andrew H. Walker/Getty)