Kedd reggeli hírösszefoglalónkban továbbá: Íg él Frei Tamás a francia Riviérán, Jákob Zoli magéngéppel vitte randizni választottját.

Mezei Léda

Férjhez ment a Drága örökösök sztárja, Mezei Léda. A színésznő és férje, Dörmer Csaba először kelt egybe, majd utána tartottak Magyarországon egy hivatalos esküvőt is.

Úgy döntöttünk, megszökünk, hogy a tengerparton mondjuk ki egymásnak: akarom!”

– mesélte a Best magazinnak Mezei Léda, aki hozzátette, hogy azért Ciprusra esett a választás, mert ott még szeptember végén is jó meleg van.

A párnak kicsit nehézséget okozott az, hogy a családjuknak is barátaiknak el kellett mondaniuk, hogy csak ők ketten és a két tanú lesz jelen a nagy napon. Dörmer Csabának gyermekeivel is tudatni kellett a hírt.

„Viszonylag könnyen ment, jól fogadták. Megértették. Pláne, hogy hangsúlyoztuk, itthon is egybekelünk. Ez meg is történt, méghozzá szűk körben, tehát volt egy igazi esküvőnk Cipruson, aztán egy hivatalos” – részletezte Mezei Léda.

„Fantasztikus nap volt, örökre a szívünkbe zártuk. És ugyan Csabát többször hívom még a pasimnak, mint a férjemnek, de ezt én bírom, és lehet, így is marad” – mondta a színésznő.

Frei Tamás

„Szeretem ezt a vidéket. Előttem a tenger, mögöttem az Alpok, a klíma pedig fantasztikus. Szinte minden reggel úszom legalább 50 percet a tengerben, ebből nem engedek, és ha tehetem, augusztusban elvonulok egy hétre az Alpokba, körülbelül 3000 méter magasba. Sátorban lakom, egyedül vagyok fenn a természetben” – kezdte Frei Tamás a Best magazinnak.

Az író hozzátette, hogy az 50. születésnapja óta elkezdett odafigyelni az egészségére, bár gyerekkora óta rendszeresen sportol, most az úszás és a kerékpározás mellett még jógázik is.

Frei Tamás nizzai álomotthona az egyik hegyen található, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az egyik falura, valamint a tengerre. A lakás elegáns és mediterrán hangulatú. Kiderült, hogy a megvásárlása után egy évig dolgoztak rajta a munkások, hogy felújítsák.

Reggelente már nem kell ébresztőórára kelnem, azt csinálhatok, amit szeretnék, például regényeket írok.

Most jelent meg a hatodik könyvem, szóval szabad ember vagyok, így minőségi életet élhetek” -vázolta fel életét az író.

Jákob Zoltán

Jákob Zoltán nem spórol, ha randevúról van szó. A Nagy Ő esti adásában Hajnal Betti nyerte meg a Miss Nagy Ő versenyt, amiért jutalma egy romantikus utazás lett Párizsba, ahová az üzletember saját magángépével vitte ki a lányt.

Hajnal Betti elmondta, hogy kislánya születése előtt élt Franciaországban, de sosem jutott még el a szerelem városába.

„Ez az együtt töltött nap – úgy érzem – elindított valami bensőségesebb kapcsolatot kettőnk között. Nagyon hálás vagyok és köszönöm, hogy ez az álom megvalósulhatott. Az már csak hab volt a tortán, hogy egy olyan ember valósította meg ezt, aki esetében jó lenne, ha az életem további részében is ott lehetne mellettem. Szeretném én is megvalósítani az ő egyik álmát, magát a szerelmet” – mondta az utazás után.

Jákob Zoltán az utazás után úgy érezte, hogy jól döntött, amikor Bettit választotta.

„Ő egy hihetetlenül romantikus csaj, bebarangoltuk a várost, jártunk a művésznegyedben, ahol karikatúra is készült rólunk. Táncoltunk és újra elénekelte nekem a Titanic betétdalát, ezúttal városi verzióban. Azt tudni kell, hogy a forgatások során én csak akkor találkoztam a lányokkal, amikor a tévében is látják a nézők, tehát arról, hogy a nélkülem töltött időben mi történt, fogalmam sem volt. Betti megtehette volna, hogy elhallgatja, mégis megosztotta velem azt a hangos veszekedést, ami közte és Edina közt tört ki” – árulta el az üzletember a Blikknek.

Sikerült jobban megismernem, és jól döntöttem, amikor őt hoztam el a randevúra, hiszen Párizsban még sosem éreztem ilyen jól magam”

– tette hozzá.

(Borítókép: Mezei Léda. Fotó Kaszás Tamás/Index)