Időről időre új férfi érkezik a Szingli vagy svindli villájába, ahol Tápai Andrea keresi a szerelmet és vele együtt a 20 millió forintos nyereményt. Legutóbb Urbányi Krisztián bármenedzser csatlakozott a hódítókhoz, aki másodállásban mint kiderült, felnőttfilmeket gyárt az egyik tartalommegosztó portálra.

Pikáns fotókkal és videókkal keresi a kenyerét bármenedzseri főállása mellett Urbányi Krisztián, aki újonnan csatlakozott a Viasat3-on futó Szingli vagy svindli című párkereső realty villájába, hogy elcsábítsa Tápai Andreát. Hogy a férfi valóban a szerelmet keresi-e, vagy már foglalt emberként csak meg akarja vezetni az egykori kézilabdázót a 20 millió forintos fődíj elnyerésének reményében, nem tudni, ám az biztos, hogy nem a legjobb esélyekkel indul Tápai Szabina testvérénél.

Urbányi Krisztián, alias Cristiano az első randevún egy vízpartra vitte Tápai Andreát, és bár jól indult a csevely, egy ponton a saját „csábítási technikáját” alkalmazva máris elbaltázta az esélyeit a 29 éves fiatal. Tápai éppen egy szerelemről szóló idézetet szeretett volna megosztani a férfival, ám nem tudta azt szóról szóra idézni, mire legújabb pasijelöltje úgy vélte, azzal imponál a legjobban, ha erre fel beszól neki.

Hogy a kedvenced akkor, ha nem tudod szóról szóra idézni?

Tápai Andrea ezen a ponton inkább úszni küldte Urbányi Krisztiánt, majd közölte: „Nekem van hál' istennek nyolc fantasztikus fiú a villában és én nagyon jól elvagyok velük.

[...] Szerintem te még nem vagy elég érett egyébként gondolkodásban

– mutatott rá az egykori kézis, majd amikor a férfi ezt cáfolni próbálta, Tápai közölte vele, hogy óriásit téved magáról. Hogy Cristianónak ezek után lesz-e bármi esélye Andinál, a Szvingli vagy svindli elkövetkező adásaiból kiderül!

(Borítókép: Tápai Andrea. Fotó: Viasat3)