Janicsák István csütörtökön töltötte be a 70. életévét. Születésnapja apropóján visszatekintett eddigi életére és elárulta, milyen változásokon ment keresztül az elmúlt évtizedekben.

Hunyadi Donatella

Hunyadi Donatella és Bődi Dénes profi táncos múlt héten szombaton valósággal felperzselte a táncparkettet a Dancing with the Stars című műsorban. A tangójuk előadása után a páros tagjai rengeteg pozitív visszajelzést kaptak.

Arra fogunk rámenni, hogy élvezzük

– árulták el a folytatásról. A holnapi műsorban egy nagyon bulis hangulatú előadással készülnek. Hunyadi Donatella szerint kimagaslóan egyik páros sem jó a mezőnyben, így nagyon kiegyenlítettnek érzi a versrenyt. „Nem a tánctudás fogja elvinni ezt az egészet” – fogalmazott Kiszel Tünde lánya, aki minden fellépésüket igyekszik mélyen átélni. Bődi Dénes elmondta, Donatella a legbonyolultabb dolgokat csinálja a legkönnyedebben, és fordítva. Hamar felejt, de ösztönből csinál mindent, amit csinál.

Sztárban sztár leszek!

A Sztárban Sztár leszek! következő adásában Nagy Alexa Doja Cat bőrébe bújik, míg Karapancsev Kristóf Dolly-ként bizonyíthat. Kristóf nehéz feladat előtt áll, a legutóbbi adásban ugyanis a nézők mentették meg őt. Ezúttal úgy tervezi, hogy nagyrészt bohóckodni fog a színpadon, ám közben szeretne minél hitelesebb maradni.

Még többet szeretnék magamból megmutatni az embereknek.

Alexának is fel van adva a lecke, ő azonban sokkal magabiztosabban áll a következő műsorhoz. Úgy érzi, nem fél már a kihívástól, élvezi a műsort.

Bulizunk a többiekkel, igazi showbiznisz.

Janicsák István

Janicsák István, a Z’zi Labor frontembere 70 éves lett, ám a péntek reggeli Mokka adásában elárulta, hogy nem igazán foglalkoztatja a születésnapja, inkább ő szeret másokat ünnepelni. A műsorban az elmúlt évek tapasztalatairól is kérdezték a zenészt, aki úgy érzi, mindent elért a karrierjében, amit szeretett volna. Talán még többet is. „Sok olyan pont van az életemben, amiről azt hittem, rossz dolog, de sokszor kiderül, hogy ezeken át kellett menni” – fogalmazott az előadóművész, aki a szabadidejében verseket is ír. Legújabb kötetével Istenes Lászlót is meglepte a műsorban. Mint mondta, rengeteg párkapcsolati tapasztalatát írta meg benne, amelyeket így átadhat az olvasóinak. Janicsák arra is kitért a beszélgetés során, hogy idősebb korára sokkal türelmesebb lett, a célja pedig, hogy minél többet tudjon adni önmagából és az idejéből azoknak, akiket az elmúlt évtizedekben kénytelen volt hanyagolni a munkája miatt.

(Borítókép: Janicsák István. Fotó: MTI)