Két éven át zaklatta egy magyar veterán Sharon Stone-t. A férfi állítja, hogy egykor jegyese volt a színésznőnek, aki gyermeket is szült neki.

Lekapcsoltak nemrég egy 62 éves magyar veteránt, mert két éven át zaklatta Sharon Stone-t. A férfi megszállott módon próbálta elérni a színésznőt, akinek a családját is megtalálta, így folyamatos félelemben éltek. A Daily Mail szerint az egykori magyar katona a hadsereg különleges alakulatánál szolgált és azt állítja, hogy 1986-ban viszonya volt az amerikai sztárral. A családtagjainak küldött leveleiben arról ír, hogy 1987-ben eljegyezte a színésznőt, aki egy fiúgyermeket is szült neki, ám Jason nem sokkal a születése után elhunyt.

Utoljára október 15-én Sharon Stone-nak küldött e-mailt, amelyben elmesélte neki: felkereste a családját, hogy megpróbálja kideríteni a címét. Az üzenet tárgya „Angyal” volt, és úgy írta alá: „Yours Sandor xoxoxox”, vagyis a Te Sándorod puszi, ölelés. A férfit korábban a színésznő testvére, Kelly Stone házánál rögzítette egy biztonsági kamera.

Megelégelve a folyamatos zaklatásokat, Sharon Stone végül felfogadta Paul Barresi magánnyomozót, aki 72 óra alatt megtalálta és elfogta a férfit az egyik londoni repülőtéren. Paul Barressi szerint a férfi igazi megszállott és nagyon rossz mentális állapotban van, azonban innentől már nem kell tartania tőle sem a sztárnak, sem a rokonainak.

(Borítókép: Sharon Stone. Fotó: Getty Images)