A hét első Instahíradójában összeszedtük, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Igencsak merész fotóval jelentkezett Kecskés Enikő modell, a 2018-as Miss Universe Hungary győztese. Az anyaszült meztelenül pózoló modellt mostanában az Ázsia Expressz legfrissebb évadában láthatják a tévénézők. 
  • Jennifer Lopezről új divatkollekciója apropóján készült fotósorozat. Az énekesnő a saját oldalán is megosztott néhányat közülük. Az egyik legszemrevalóbb az, amelyen a sztár felhúzta a szoknyáját, így kilátszik a testszínű bugyija.
  • Liptai Claudia lánya, Gesztesi Panka a Daalarna divatháznak állt modellt, méghozzá esküvői ruhában. A fotózásról édesanyja is megosztott egy képet a Facebook-oldalán „Amikor Pankát modellként menyasszonyi ruhában látom, anyaként azért az egy igazán különleges érzés” – írta.
  • A 42 éves Paris Hiltonnak nemrégiben született gyermeke egy béranyától. A világsztár nemrég kisfia első Nem York-i útjáról posztolt az Instagramon, de a kommentszekciót gyorsan elárasztották a negatív kommentek, amelyekben egyesek túl nagynak gondolják a kisfiú fejét, ezért valamilyen betegségre gyanakodnak. „Vannak betegek ezen a világon. Az angyalom teljesen egészséges. És igen, természetesen járt már orvosnál, csak nagy agya van” – indokolta meg gyermeke fejméretét Hilton. 
  • Dwayne Johnsonhoz is eljutott a párizsi Grévin viaszmúzeumban kiállított szobra miatt kirobbant botrány. A Johnsont megelevenítő szobor azért keltett felháborodást, mivel egyesek szerint túlságosan is fehér a színészhez képest a bőrszíne. A Kaliforniában szamoai anyától és színes bőrű kanadai apától született színész saját maga is posztolt az esetről az Instagramon. „Megkérem a csapatomat, hogy keressék fel a Grévin Múzeumban dolgozó barátainkat, hogy dolgozhassunk a viaszfigurám »frissítésén« néhány fontos részlettel és javítással... kezdve a bőrszínemmel” – írta. 

(Borítókép: Kecskés Enikő. Fotó: Kaszás Tamás/Index)