Az énekes hét kilót fogyott betegsége miatt, de profizmusa átsegítette a nehéz napokon és nem kellett leállnia a koncertekkel.

Pataky Attila

Éppen turnézott az Edda, amikor az énekest és a banda billentyűsét elkapta egy vírus, ami két hétig nehezítette a zenészek mindennapjait.

Nem tudtam enni, és még volt két buli hátra”

– emlékezett vissza a Mokka műsorában Pataky Attila.

Az énekes már 50 éve áll a zene szolgálatában és éppen jubileumi koncertre készül az Edda. Pataky szerint az évek és a rutin volt az, ami átsegítette őt a nehéz időszakon és elmondása szerint tudatát annyira tudja már befolyásolni, hogy nem érzi a fájdalmat. A közönség semmit nem vett észre a problémákból, azóta már jól van az énekes. Hozzátette, hogy a betegsége alatt hét kilót fogyott, ami miatt bízott benne, hogy ismét lát majd kockákat a hasán és a fogyás ellenére nem veszített el erejét.

Csepregi Éva

Csepregi Éva most ünnepelte 70. születésnapját, amit hatalmas baráti, zenekari wellness hétvégével koronáztak meg Békéscsabán, ahol éppen a Kolbászfesztiválon léptek fel és egy gyönyörű vacsorát is együtt töltöttek.

Ezek megszínesítik az ember életét”

– mondta el Csepregi.

Zenekarával életmű koncertet terveznek január hatodikára, aminek alkalmából egy piros színű bakelitet is megjelentetnek.

A Mokka műsorában az énekesnő arról is mesélt, hogy nagyon izgatottan várja, hogy mikor lesz unokája és azt is kifejtette, hogy szerinte Heatlie Dávid és Dóri rendkívüli szülők lesznek a jövőben. Éva csak humorosan szokta emlegetni vágyait a fiataloknak, de most őszintén elárulta érzéseit ezzel kapcsolatban is.

Marsi Anikó

Marsi Anikó második férjének exével és fiával jelent meg a Sztárban Sztár leszek! legutóbbi élő adásában. A Tények műsorvezetője a Mokka műsorában elmondta, hogy a jó kapcsolatfenntartás érdekében mindenkire szükség van, férjére is, rá is és gyermekeire is. A műsorvezető párja és a volt feleség korábban nem töltöttek sok időt együtt, csupán a gyermekek miatt.

Az ex, Judit szinkronizálni jött a TV2 székházába, amíg Anikó Artúrral töltött az időt a stúdióban:

Olyan természetes volt az egész, a gyermek az véletlenül sem akadt fenn semmin.”

A lehetőségekhez képest jól működik minden a családban, de nem tudja megmondani Anikó mi minden kell ehhez, azon kívül, hogy a gyermekek élveznek prioritást.

(Borítókép: Pataky Attila énekes az Edda Művek koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2020. március 7-én. Fotó: MTI/Mohai Balázs)