Hírösszefoglalónkban még: Csobot Adél felkészült rá, hogy Istenes Bencét előtte verik meg; tolódik a gyerekprojekt Curtiséknél; Kulcsár Edina besokallt.

Steiner Kristóf

A Görögországban élő magyar újságíró egészen váratlanul az Instagram-oldalán jelentette be, hogy egy időre szünetet tartanak férjével és eljött közös otthonukból. Steiner a levelében megemlíti, hogy a háború kitörése óta rengeteget gyötrődik. A férje szeretné közelebb tudni magához, miközben rengeteg bántást kap azóta, hogy nem foglal állást egyik fél mellett sem, hanem a békére szólít fel mindenkit. A belső feszültség az utóbbi időben már szinte elviselhetetlen lett számára, a bejegyzésben azt is megemlíti, hogy sokszor zokog az autójában. A levelet azzal zárja, hogy egy időre elbúcsúzott a férjétől: 

Tegnap elbúcsúztam @nimrodagantól, a szüleitől és a macskáinktól, csak néhány napra. 

Nagy Feró

A Beatrice frontembere dr. Karizs Tamás műsorvezetőnek a Dr. Milesz NEWS 24 Channel műsorában beszélt sportolói múltjáról. 

Ezelőtt ötven évvel kifejezetten jól ment a foci, mivel majdnem bekerültem a Fradi ifibe.

Később kiderült, hogy egy héten ötször van edzés, és akkoriban még gimnáziumba jártam. Tehát belegondoltam, ha iskola után még elmegyek edzésre, aztán holtfáradtan befekszem az ágyba, akkor mikor fogok csajozni?” – emlékezett vissza Feró, aki végül sikeres zenész lett. 

Csobot Adél

Mint ismert Istenes Bence Ifj. Schobert Norberttel mérkőzik meg a Sztárbox első párharcában. A népszerű műsorvezető csatáját ellenfelével felesége, Csobot Adél is testközelből figyelheti meg, ugyanis őt a műsor háziasszonyaként láthatják majd a nézők. Az énekesnő igyekszik felkészülni arra, hogy a párja pofonokat kap majd a ringben, bár elmondása szerint ezt nem lesz könnyű végignéznie – írja a Blikk

„Fel vagyok arra készülve, hogy testközelből látom majd, ahogy az ellenfele megüti Bencét. Volt időm az elmúlt hetekben barátkozni ezzel, bár azt gondolom, erre nem is lehet igazán felkészülni. Én hiszek abban, hogy nagyon ügyes lesz és győz. Természetesen azért kicsit aggódom és féltem, de közben büszke is vagyok rá. Voltam már az edzésén, és azt kell mondanom, hogy nagyon jól csinálja, úgyhogy esélye sem lesz senkinek kiütni őt” – jelentette ki Adél.

Curtis és Judy

A Nyerő Párosban szereplő sztárpár a Borsnak adott interjút, amelyben többek között a babaprojekt is szóba került. 

Azzal, hogy Judy vállalt még egy évet a kosárpályán, tolódik a gyerekprojekt.

Idén az volt a terv, hogy ha nem folytatja a kosárlabdát, akkor utazgatunk, letudom a tévés munkákat, és januártól nagyon sokat mentünk volna például Amerikába. Ez tolódik. Szeretnénk legalább egy évet csak együtt lenni. Judy-nak is szüksége van arra, hogy lezárja azt a rengeteg évet, amit edzéssel töltött, hogy végre ő is élvezze az életet, jól érezze magát” – mondta Széki Attila.

Egy gyerek iszonyatosan nagy meló

 – erősítette meg a párja szavait Judy.

„Tizenhét éve kosárlabdázom, se hétvégém, se hétköznapom nincs. Ez sok. Hirtelen beleugrani utána egy gyerekprojektbe: nem biztos, hogy ezt lelkileg, testileg vállalni tudnám”

Kulcsár Edina

Nemrég jött be egy funkció az Instagramra, amit az olyan tartalomgyártók, mint Kulcsár Edina előszeretettel használnak is. Legalábbis eddig... A közvetítéscsatorna funkció, lényege, hogy segítségével kedvenc influenszereink üzeneteket küldhetnek azoknak az embereknek, akik csatlakoznak ehhez a platformhoz. A magyar szépségkirálynő „Edinával az élet” névre keresztelt csatornájának beindítása óta már, több mint 30 ezren csatlakoztak. A csatorna azonban most a jelek szerint megszűnik, mivel Edina állítása szerint visszaéltek a gyermekéről megosztott képekkel. A szépségkirálynő arra kérte követőit, hogy szedjék le ezeket a fotókat, hiszen többször is kirakta a csoportba, hogy a képek és videók csak engedéllyel használhatóak fel.

Na többek között ezért is találtam ki, hogy lépek és egy „másik helyen”, más formában folytatom ezt a csatornásdit 

– zárta rövidre.

(Borítókép: Steiner Kristóf és Nimród Dragan. Fotó: