A táncművész komoly döntésre szánta el magát, miután lánya kirepült a családi fészekből.

Keleti Andi

A Mokka műsorában készített angol reggelit Keleti Andi, aki a főzés közben magánéletéről mesélt. A táncművész elárulta, hogy lenne ideje reggelizni, mivel általában este dolgozik, de mégsem szokott enni ébredés után.

Állandó fogyókúra van”

– jelentette ki és hozzátette, hogy energikusnak érzi magát mindig, annak ellenére, hogy reggeli kávéját is teára cserélte.

A táncművész elárulta, hogy bár ő elsősorban zöldségeket és zabkását eszik, de férje és gyermekei esznek helyette is, igaz lánya már elhagyta a családi fészket.

Sportos család vagyunk, de nem nézzük, inkább csináljuk”

– jegyezte meg.

Keleti Andi igyekezett az elmúlt időszakban új életbe kezdeni, aminek első lépése volt, hogy monitorozta magát, hogy min kellene javítania az idő múlásával.

Megcsináltatta a szemét is, így szemüveg nélkül is képes bármire:

Megváltozott az életem!”

Szoboszlai Dominik

Keleti Andi angol reggelije kostolásának közben Szedmák Zita műsorvezető és Márkus Ádám kommentátor beszéltek a hétvégén pályára lépő világklasszis magyar focistáról, ugyanis vasárnap délután a TV2-n lesz látható a Liverpool Nottingham elleni mérkőzése. Ez azért is különleges, mert soha nem adták még kereskedelmi csatornán magyar játékos nemzetközi bajnokiját.

A csatorna exkluzív interjúkkal készül a mérkőzésre és a focista édesapját és menedzseréről is lerántják a leplet.

Kucsera Gábor

Sokan a legerősebb párosnak tartják Kucsera Gábort és Tóth Dávidot az Ázsia Expresszben, akik most a Mokkában meséltek élményeikről. A két sportoló 17 éves koruk óta vannak jóban, így nem féltek attól, hogy a műsor miatt megromlik majd kapcsolatuk.

Mindketten higgadt természetűek vagyunk, meg sem fordul a fejünkben”

– jegyezte meg Kucsera Gábor.

A feszültség azonban így sem kerülte el őket a műsor alatt, aminek elsődleges oka Sipos F. Tamás és fia volt. Most azonban Kucsera kifejtette, hogy nem csalódtak senkiben a műsor miatt.

Ez egy műsor. Nagy barátságok és ellenségek nem fognak születni...”

– vélekedett.

(Borítókép: Keleti Andi. Fotó: Velvet)