A 77 éves énekesnő bizonytalan volt a kapcsolata elején, de eltelt egy év és még mindig együtt vannak a 37 éves Alexander „A.E.” Edwards-al.

Cher egy interjúban elmesélte, hogy tavaly novemberben, a Párizsi Divathéten találkozott először Alexander „A.E.” Edwards-al, annak köszönhetően, hogy az énekesnő egy barátja mondogatta, hogy meg kell néznie a A.E. fogsorát, ami gyémánttal van kirakva. Egy pár percet beszélgettek, majd később az eseményen látta a férfit együtt Tyga-val és akkor készítettek együtt egy közös képet is.

A.E. a divathét után elküldte a közös képüket az énekesnőnek, aki akkor éppen Svájcban volt.

Én éppen Svájcban töltöttem néhány hetet Tina Turner mellett. Aztán találkoztunk, de leszögeztem, hogy ez nem fog működni, nem lesz jó vége. De mintha meg se akarta volna hallani, amit mondok”

– emlékezett vissza Cher a New York Post szerint.

Azóta azonban még mindig boldogan élnek együtt, bár az énekesnő bevallotta, hogy A.E. gyakran nem érti, hogy kiről vagy miről is beszél.

Mesélek neki dolgokról, de sokszor csak rám néz és azt mondja: Akkor még meg sem születtem”

– mesélte Cher.

A hatalmas korkülönbség ellenére a pár hosszútávra tervez, sőt sok pletyka szerint már jegyben is járnak. Cher korábban 1964 és 1975 között Sonny Bono, 1975 és 1979 között pedig Gregg Allman felesége volt.

(New York Post)

(Borítókép: Cher és Alexander „A.E.” Edwards. Fotó: GettyImages)