A műsorvezető és fotós párja Magyarország új sztárfotósait keresi.

Ördög Nóra

Ördög Nóra és Nánási Pál új fotós tehetségkutatót indít. A sztárpár eleinte online tervezte az adásokat, azonban az első két rész után most áttérnek a SuperTV2 képernyőjére.

A versenyen részt vesznek kezdők és profik is, akik hol csapatba verődve, hol egyénileg kell majd megmutatniuk tehetségüket. A résztvevőknek különböző kreatív feladatokat kapnak, amiken belül kipróbálhatják magukat bonyolultabb és könnyebb szettekkel is.

A sztárpár kifejtette, hogy tisztában vannak azzal, hogy sok olyan műfaj van, mint a fotózás, ahol szubjektív, hogy mi a jó vagy mi a rossz.

Nehéz döntés, de az is a szándéka a műsornak, hogy az, aki nézi, tanuljon belőle”

– fogalmazott és hozzátette, hogy a vizuális telefonos kultúrát szeretnék magasabb szintre emelni, így minél többen tudják beemelni ezt mindennapjaikba.

Az első adás október 29-én vasárnap 22:00-kor lesz látható a SuperTV2-n.

Pápai Joci

Váradi Jani és Szologhjan Edgar volt a Mokke műsorának vendége. Edgar a Sztárban Sztár leszek! előző adásában Pavarottiként lenyűgözte a zsűrit és meg is nyerte az előző adást, viszont Váradi Janinak nem volt ilyen kellemes hétvégéje.

Az énekes elkapott egy vírusos torokgyulladást a hét közben, ami lehúzodott a hangszálaira, így pont az élő adás előtt ment el teljesen a hangja. Pápai Joci segített Váradi Jani segítségére és azt tanácsolta neki, hogy egészen a színpadra lépésig meg se szólaljon, valamint igyon sok gyömbéres teát.

A következő élő show-ban is nagy kihívások várnak a két énekesre. Váradi Jani Csepregi Évát alakítja majd, amíg Szologhjan Edgar Mező Misi bőrébe bújva próbálja meg lenyűgözni a zsűrit.

Lissák Laura

Lissák Laura Hegyes Bercivel készített reggelit a Mokka stúdiójában. A Dancing with The Stars táncosai szerint idén a legkiegyenlítettebb a mezőny, az eddigi évadokhoz képest.

Az idei mezőny a legerősebb”

– jelentette ki Lissák Laura.

Hegyes Berci szerint az is közrejátszik a csapat elképesztő teljesítményében, hogy az olyan sztárok, mint Marics Peti vagy T. Danny nem szerepelhetnek le a produkciójuk során.

„Sikeresek a saját szakmájukban, felmerül a kérdés, hogy mi van, ha valami nem úgy sikerül” – fogalmazott Hegyes Berci.

(Borítókép: Ördög Nóra és Nánási Pál. Fotó: Velvet)