Istenes Bencéék a régi emlékeket hátrahagyva Balaton-felvidékre költöznek új otthonukba.

Istenes Bence és Csobot Adél élete új fejezetét kezdi Balaton-felvidéken. Miközben az új otthonuk felé tartottak, a boldogság és az izgatottság egyaránt érezhető volt a levegőben. „Balaton-felvidék, jövünk!” – kiáltotta Istenes Bence a zsákok és bőröndök tetején állva, míg Adél vidáman huhogott mellé - írta meg a Blikkrúzs

Az új otthon, amely a pár számára nemcsak egy friss kezdetet, de egy álmuk megvalósulását is jelenti, márciusban lett az övék. Az eredeti tervek szerint augusztusban szerettek volna beköltözni, de mint sok házfelújításnál, itt is akadtak váratlan kihívások. Ettől függetlenül az eredmény mindent kárpótol: egy gyönyörűen felújított ház várja őket, melyben új emlékek sorakozhatnak majd.

A költözés mindig kihívásokkal jár, és nem csak a fizikai terhek miatt.

Kezd el szépen a pakolást, különben nagyon mérges leszek!”

– viccelődött Bence egy korábbi videóban, amelyben éppen a régi otthonukból pakolták össze az életüket. A költözés emellett azonban mélyebb érzéseket is előhoz az emberekből:

„Nekem mindig nagyon megható, amikor egy korszak lezárul” – vallotta be Bence a dobozok között.

De a költözés nemcsak a múltról való emlékezésről szól. Egy ilyen alkalommal a felesleges tárgyaktól is meg lehet szabadulni, ami lehetőséget teremt az új élet kezdetére.

Olyan dolgokat... amiket az elmúlt egy évben nem használtál... azokat érdemes egy ilyen költözésnél kidobni”

– mondta Bence, hozzátéve, hogy ha valami nagyobb értékű, azt érdemes továbbadni valakinek.

(Borítókép: Istenes Bence és Csoboth Adél. Fotó: Youtube)