Bányai Noémi búcsúzott legutóbb a Sztárban Sztár leszek! című tehetségkutató műsorból. Az ifjú tehetség a Mokkában beszélt az utolsó fellépéséről, valamint azt is elárulta, kinek a bőrébe bújt volna legközelebb, ha bennmarad a versenyben.

Eszenyi Enikő

Nemcsak a Sztárban Sztár leszek! című tehetségkutatóból, de a Dancing with the Starsból is el kellett köszönniük a nézőknek egy-egy kedvencüktől. A táncos műsorból Eszenyi Enikő és Hegyes Berci párosa esett ki, az addigi élményeikről a TV2 Mokka című reggeli beszélgetős műsorában meséltek. Mint azt Eszenyi többedjére is elmondta, egy prágai rendezését mondta le azért, hogy a DWTS-ben szerepelhessen. A kiesés ellenére egyáltalán nem bánja a döntését, hiszen rengeteg élménnyel gazdagodott Hegyes Berci oldalán.

Hálás vagyok!

– mondta a művésznő, majd a a profi táncos hozzátette: véleménye szerint az utolsó volt a legjobb produkciójuk az elmúlt hetek alatt, pedig Eszenyi számára hatalmas kihívás volt magassarkú cipőben táncolni. A zsűri magas pontszámmal is értékelte a fellépést. „Nem volt pihenés, de én nagyon élveztem” – fogalmazott Eszenyi Enikő, aki elárulta: minden alkalommal izgult a táncparkettre lépésük előtt, ugyanis egyre magasabb elvárásokat állított fel magának. A show táncot még szívesen kipróbálta volna, de így is hálás a lehetőségért, többek között azért is, mert remek formába került a sok mozgásnak köszönhetően.

Bányai Noémi

Bányai Noémi búcsúzott a Sztárban Sztár leszek! műsorából, Katy Perry dalával esett ki a versenyből. Az ifjú tehetség szintén a Mokka vendége volt, ahol elárulta: nagyon izgult a szám előtt, ugyanis azt megelőzően beteg volt és aggódott, hogy rendben lesz-e a hangja. Bár végül kiesett a versenyből, elégedetten távozott, hiszen úgy érzi, egy új családdal gazdagodott. A vetélytársakkal kialakított különleges kapcsolat mellett Pápai Joci is rengeteget támogatta őt a mentoraként. Miután Bányai kiesett, az énekes megvárta, majd több tanáccsal is ellátta őt, többek között, hogy higgyen a saját képességeiben.

Bányai Noémi a TV2 reggeli műsorában azt is elárulta, hogy szívesen bújt volna még a kedvenc énekesnője, Miley Cyrus bőrébe.

Úgy érezte, bőven lett volna még benne energia, ám fizikálisan kevésbé bírta, ezért is betegedhetett le az élő show előtt.

(Borítókép: Bányai Noémi. Fotó: Kaszás Tamás/Index)