Hírösszefoglalónkban még: Gundel Takács Gábor beszélt ritkán látott feleségéről, Nagy Ervin hatalmas K.O.-t kapott Árpa Attilától.

Tóth Gabi

A Sztárban Sztár leszek! mai élő adásában Tóth Gabi nehezen viselte, hogy a versenyzője, Oláh Vivien által előadott Coolio-dal nem kapott tíz pontot a mesterektől – írta meg a Bors. Elsősorban Majkától esett rosszul az általa negatívnak vélt értékelés az énekesnőnek, aki mindezt igencsak hangosan tudtára is adta.

Maradj csöndben, mert most nem bírom! Egy hétig kussoltam, nem bírom! Idegileg kikészítesz!

Sztárbox

A Sztárbox főmérkőzésének első menetében igencsak nagy verést láthattak a tévénézők. A meccsen Árpa Attila és Nagy Ervin léptek ringbe. Az összecsapás nem tartott sokáig, ugyanis az első menet végén Árpa olyan sorozatot vitt be Nagy Ervinnek, hogy utóbbi összeesett és a bíró véget vetett a meccsnek. 

Gundel Takács Gábor

A népszerű műsorvezető és felesége immár 33 éve házasok. Gundel már azelőtt össze kötötte az életét Ágotával, hogy országosan ismert műsorvezető lett, az asszonyt az elmúlt évtizedek során mégis csak nagyon ritkán láthatta a nagyközönség, de beszélni sem igazán szokott a kapcsolatukról. Ezúttal a Best magazinnal tett kivételt és elárulta, hogy szerinte mi a hosszú párkapcsolat titka. 

„De ahhoz, hogy több mint három évtizede együtt vagyunk, már inkább tudatosság és szeretet kellett. Fontos, hogy mi egy csapatként működünk. Szerintem sok házasság azért megy tönkre, mert a házaspárok rivalizálnak egymással: ki az okosabb, ki keresi a pénzt, a több pénzt, kinek a döntése érvényesül. Nagy baj, hogy férj és feleség le akarják győzni egymást” – mondta Gundel, aki a közös élményeket és programokat is nagyon fontosnak tartja. 

„A szülők akkor döbbennek rá, oké, fölnevelték őket, de nem is ismerik egymást. Nekünk sok közös élményünk volt és van. Gyakran mentünk színházba, utazgattunk.

Két ember óhatatlanul változik, csak nem mindegy, hogy külön-külön vagy együtt változunk.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)