Hírösszefoglalónkban még: elcsattant az első csók A Nagy Ő-ben, Marics Peti szülei nem hittek fiuk sikerében.

A Nagy Ő

A Nagy Ő legutóbbi epizódjában Jákob Zoli egy hajókázásra ment két lánnyal, Csengével és Vandával. A randi egy pontján Jákob Zoli hirtelen felvetette, hogy melyikük szeretné megcsókolni őt, és míg Vanda kissé meglepődött a kérdésen, Csenge rögtön lecsapott az alkalomra, ezzel el is csattant az első csókjuk. Jákob pedig ezután a lánynak adta a védettséget jelentő rózsát is. 

Alekosz

Noha Varsányi Réka még együtt látható Alekosszal az Ázsia Expressz legújabb évadában, Lakatos Levente Youtube-műsorában, a Levente Klubjában elárulta, hogy már szakított a celebbel. A különválás egyszerű oka volt: a nő úgy érezte, hogy túl sokat tűrt az utóbbi hónapokban.

„Nem békülnék ki vele, és ebben határozott vagyok. Bármennyire is fájó visszanézni néha, hogyan kezeltem a szituációkat, ez ráébresztett arra, miben szeretnék változtatni az életemben. Szép dolog a türelem, de csak egy bizonyos pontig” – jelentette ki a kétgyermekes édesanya.

Marics Peti

Marics Peti közel három éve robbant be a köztudatba, és ma már az ország egyik legismertebb zenészeként tartják számon. Az énekes szülei a kezdetekben próbálták lebeszélni az ifjú tehetséget erről a pályáról, de eltántoríthatatlannak bizonyult. 

„Ezt nem lehetett látni előre, nem gondoltuk, hogy ennyire sikeres lesz. Az előadót mindig láttuk benne, pici korától kiütközött az exhibicionizmusa, de – a zenei világot ismerve – tartottunk attól, mennyire lehet ebben eredményes. Akkor még élsportolónak készült, és nem tudtuk, hogyan tud majd mellette a zenével is foglalkozni” – emlékezett vissza a Blikknek Marics Peti édesapja. 

Szabó Győző

Szabó Győző és Oroszlán Szonja kapcsolata nagyon szoros, mégsem alakult ki köztük soha szerelmi viszony. Szabó nem tagadja, volt olyan pillanat, amikor megfordult a fejében, hogy akár több is lehetne kolléganőjével, akivel az első Valami Amerika című filmben egy pikáns intim jelenetet is forgatott.

„Bennem is felmerült 25 évvel ezelőtt, hogy mi lenne, ha... De ez baromi gyorsan átfordult. Sokkal erősebb kötelék az, amiben most vagyunk. Mi vagyunk a bizonyíték, hogy van férfi és nő között barátság” – mondta a Fókusznak

(Borítókép: Varsányi Réka és Alekosz. Fotó: Kaszás Tamás/Index)