Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Maitland Ward leginkább a Disney Channelen futott A kis gézengúz című sorozatból, illetve a Feketék fehéren című vígjátékból lehet ismerős a magyar közönségnek. A színésznő ennél nagyobb sikereket nem is nagyon ért el Hollywoodban, ezért felnőtt filmesnek állt. A 46 éves egykori színésznő ebben a szakmában megtalálta a számításait: nagyszerű felnőtt filmes színésznő lett, még díjat is kapott szakmán belül, és hamar igazi sztárrá vált. Nemrég az Instagram-oldalára posztolt néhány képet, amelyeken alig takarja valami az idomait. 
  • Samantha Fox és felesége még 2022-ben házasodtak össze. Fox ezen a héten nosztalgiázott egyet, ugyanis a nászútjukon készült bikinis fotókat osztotta meg a közösségi oldalán. 
  • Paris Hilton a Toxic című Britney Spears számból ismert ikonikus kék légiutaskísérő ruhát öltötte magára Halloween alkalmából. Hilton így áll ki Spears mellett, aki szakítása óta kevésbé önmaga. „Az ikonok támogatják egymást” – írta Hilton. 
  • Árpa Attila az első menetben kiütötte Nagy Ervint a Sztárbox első adásában. Árpa brutális ütéseinek pedig komoly nyoma is maradt: ellenfele az Instagram-oldalán osztotta meg felduzzadt száját.
  • Megan Fox és Machine Gun Kelly ezúttal Beverly Hills-ben bulizott. A páros Quentin Tarantino 2003-as filmjének, a Kill Bill: Volume 1 karaktereinek öltöztek be idén. A 37 éves Fox az iskolás bérgyilkosnő, Gogo Yubari bőrébe bújt. 
  • Varázslatos őszi fotót mutatott családi túrázásukról Rúzs Magdi. Az énekesnő az Instagram-oldalán tett közzé egy fotót, amelyen három kisgyermeke is látható. Jól látszik, hogy milyen sokat nőtt már Lujza, Zalán és Keve is. A képek a Vajdaságban fekvő, Fruška Gora Nemzeti Parkban készültek.

(Borítókép: Maitland Ward. Fotó: Albert L. Ortega/Getty)