Rúzsa Magdi egy egész napját kísérték végig a kamerák nemrég, a felvételekből pedig kiderül, hogy egy perc megállás sincs az énekesnő életében. Hármasikrei mellett a karrierjét is maximális bedobással próbálja egyengeti, és bár mindennap hajnali 5 órakor kel, így sem elég neki napi 24 óra. Hogy mindent elérjen, abban az egész családja a segítségére van.

Stohl András

Stohl András élete egyik legnagyobb szerepeként tekint Az üvegcipő című színdarab főszerepére. Mint azt a TV2 Mokka című műsorában elárulta, az életkorából adódóan ez egy meghatározó szerep a számára. Különleges szakemberekkel dolgozik együtt, valamint a szöveg is olyannyira speciális, hogy improvizálni nem lehet, pontosan ugyanazt kell elmondania, amit leírtak. A darab történetében is teljességgel meghatja a színészt.

Megmelengeti az ember szívét.

Kiszel Tünde

Mint azt korábban a Velvet is megírta, Kiszel Tünde idén is különleges naptárral lepi meg a rajongóit: ezúttal Barbie és Disney tematikájú fotókat találhatunk benne az egykori modellről. A 2024-es kiadást a művésznő a Mokkában is megmutatta, valamint elmondta, hogy a Barbie-film aktualitása mellett azért is döntött emellett a tematika mellett, mert a rózsaszín a kedvenc színe. Másrészről a Disney 100. születésnapja is megihlette, így különböző mesehősök, például a kis hableány alakjában is láthatjuk őt a naptárban.

Sok munka, de örömmel csinálom. Az összes fotót egy nap alatt megcsináltuk. Profi a csapatom

– árulta el Kiszel Tünde, aki lánya, Hunyadi Donatella őszinte véleményét is rendszeresen kikéri a fotók kapcsán. Ezen a ponton a gyermekéről is ejtett pár szót a művésznő, akit máig meghat Donatella múlt hétvégi produkciója. „Még most is a hatása alatt vagyok” – mondta Kiszel Tünde, aki bár eleinte féltette a lányát a médiában való szerepléstől, mára belátja, hogy Donatella nélküle is remekül kezeli a különböző helyzeteket.

Rúzsa Magdi

Kemény feladatok elé állítják hármasikrei Rúzsa Magdit, aki a karrierjében is próbál lépést tartani. A Tények Plusz stábja nemrég egy egész napot töltött a népszerű énekesnővel, akinek a gyerekek születése óta minden perce be van osztva. A kameráknak pont egy koncertje előtt mesélte el, hogy mindennap hajnali öt órakor kel, onnantól kezdve folyamatosan kiszolgálja az ikreket, háromfelé figyel a picikre. Bár a legnagyobb áldásként tekint rájuk, nem tagadja, hogy anyaként hatalmas kihívás számára a nevelésük. A kicsik ugyan egyre önállóbbak, de korábban a végkimerülés határára kerültek a párjával. Mégis, Rúzsa Magdi a karrierjét sem hanyagolja el, és bár egy-egy koncertről kénytelen lemondani, amikor színpadra áll, az egész családja a segítségére van.

(Borítókép: Rúzsa Magdi. Fotó: Gerencsér Tamás/Index)