Nagy Alekosz nemrég Ábrahám Róbertnek adott interjút a személye körül kialakult botránnyal kapcsolatban. A beszélgetés során őszintén vallott a közte és Varsányi Réka közötti viszonyról, valamint reagált a nő korábbi kijelentéseire.

Mint arról korábban a Velvet is beszámolt, Nagy Alekoszról nemrég a Levente Klubja című vodcastben borította a bilit az Ázsia Expressz című reality-ben mellette feltűnő Varsányi Réka. A kétgyerekes édesanya az írónak úgy fogalmazott, hogy szakított a médiacelebbel, mert már nem bírta elviselni azt a gyötrelmes bánásmódot, amiben a görög származású férfi részesítette.

Szép dolog a türelem, de csak egy bizonyos pontig

– fogalmazott egy ponton Varsányi. Az elhangzottakra néhány nap hallgatást követően Alekosz szintén egy interjúban reagált. Ábrahám Róbert egy 35 perces beszélgetésben kérdezte ki a reality-sztárt az elmúlt időszak történéseiről, aki ismételten leszögezte, hogy ő és Varsányi Réka eddig sem éltek párkapcsolatban. Korábban mind a ketten kijelentették ugyanis, hogy pusztán baráti a viszonyuk, amelybe olykor extrák is beleférnek. Bár Varsányi többet szeretett volna, Alekosz elzárkózott attól, hogy továbblépjenek. Miután a nő a médiához fordult, hogy megossza az ő nézőpontját, Alekosz válaszul szintén kitálalt.

Az alábbi videóból kiderül, hogy a Varsányi Rékával készült interjút követően a celebet megfenyegették, hogy eltüntetik a médiából, illetve a kettejük közötti viszonyra visszatekintve azt is elmondta, hogy a legutóbbi születésnapján Varsányi egy másik nővel „csalta meg” őt. Szó van továbbá pénzről, kirúgásról és hármas szexről is, így a 35 perces interjú bőven tartogat izgalmakat. Íme:

(Borítókép: Alekosz és Varsányi Réka. Fotó: Kaszás Tamás/Index)