Rövid összeállításunkban összeszedtük azokat a hazai és külföldi hírességeket, akik idén a legkülönlegesebb halloweeni szetteket öltötték magukra.

Rande Gerbert és Cindy Crawford

Rande Gerbert és Cindy Crawfordot a világhírű Grease musical szerelmespárja, Danny Zuko és Sandy Olsson ihlette meg.

Demi Lovato

A népszerű énekesnő kitűnően választott, amikor Hófehérkének öltözött, ugyanis remekül állt neki a jelmez. 

Paris Hilton

Paris Hilton a Toxic című Britney Spears számból ismert ikonikus kék légiutaskísérő ruhát öltötte magára Halloween alkalmából. Hilton így áll ki Spears mellett, aki szakítása óta kevésbé önmaga.

Az ikonok támogatják egymást

– írta Hilton.

Palvin Barbara

A nemzetközileg is elismert szupermodell, Palvin Barbara idén is különleges, kreatív és humoros jelmezt öltött magára. Pár éve egy Gollam-jelmezbe bújt, idén pedig a White Chicks című film egyik ismert, szőke, rózsaszín ruhás, extrán csajos karakterének öltözött. 

Heidi Klum

Heidi Klum természetesen 2023-ban is megrendezte a már megszokott éves halloweeni buliját, ahova minden alkalommal meghívja a hollywoodi sztárvilág színét-javát. Klum jelmezének ezúttal tíz másik ember is része volt, díszes tollait ugyanis a világszerte ismert Cirque du Soleil művészei alkották, akik a vörös szőnyegen extrém trükkökkel szórakoztatták a közönséget. Párja, Tom Kaulitz egy óriási tojásként díszelgett szerelme oldalán. 

Megan Fox

Megan Fox és Machine Gun Kelly ezúttal Beverly Hills-ben bulizott. A páros Quentin Tarantino 2003-as filmjének, a Kill Bill: Volume 1 karaktereinek öltözött be idén. A 37 éves Fox az iskolás bérgyilkosnő, Gogo Yubari bőrébe bújt. 

Victor Wembanyama

Az NBA Halloween napján tartott fordulójának rangadóját Phoenixben játszották, ahol a San Antonio Spurs játékosa, Victor Wembanyama is pályára lépett. A mérkőzés előtt a frászt hozta az emberekre: egy 226 centiméteres fickó már önmagában is ijesztő tud lenni, de képzeljük el úgy, hogy nem látszik az arca.

(Borítókép: Heidi Klum és férje jelmezben. Fotó: Gotham/Getty)