Hírösszefoglalónkban még: Miklósa Erika megmutatta ritkán látott férjét, Marsi Anikó és férje szerelmükről vallott.

Pápai Joci

Az énekes ritkán enged betekintést magánéletébe, ami miatt úgy tűnhet, hogy a házassága és családi élete felhőtlen, azonban most bevallotta, hogy egyszer elkövetett egy nagy hibát, ami miatt fél évig külön éltek feleségével.

„Nem mondom, hogy az elmúlt két évtizedben nem harcoltunk meg a házasságunkért a feleségemmel, de ha valami nehézségünk adódott, azon is igyekeztünk együttes erővel túllendülni” – mesélte el az énekes.

Pápai Joci szerint feleségével, Anitával komoly veszélybe került a házasságuk, miután ő megcsalta párját.

Az egy nagyon kemény időszak volt. Amint tudomására jutott, hogy félreléptem, abban a pillanatban fogta a gyerekeket, és elköltözött otthonról.

Nagyjából fél évig nem voltunk együtt, és a legszebb az egészben, hogy ez idő alatt a szüleimnél lakott. Sosem felejtem el, amikor apa leültetett, majd azt mondta, 'fiam, bárhogyan is döntsetek, Anita mindig is a menyem marad, úgyhogy a gyerekekkel együtt nálunk vannak a legnagyobb biztonságban.' Nem is volt kérdés, hogy vissza akarom szerezni a feleségemet, és mindent meg fogok tenni azért, hogy visszanyerjem a bizalmát. Bár tiszta lappal talán nem tudtuk újrakezdeni a házasságunkat, hisz hatalmas csalódást okoztam neki, de hosszú évek alatt, lépésről lépésre eljutottunk oda, hogy ma már legfeljebb csak nagyon ritkán furakszanak be a magánéletünkbe a régi sérelmek, baklövések” – fogalmazott a Story Magazinnak.

Miklósa Erika

A Kossuth-díjas operaénekes-nő jelenleg a The Voice című műsor egyik zsűrijeként szerepel a tévében, de ahhoz, hogy megfelelően teljesítsen az élet minden területén stabilitásra van szüksége a magánéletében. Bevallatta, hogy nagy szerencséje van, hogy a férje mellett biztonságban érezheti magát.

„Az elmúlt hónapok valóban sok változást hoztak az életemben. De a nyitottság megmaradt. Talán fiatalon voltam a legzárkózottabb” – mondta el Miklósa Erika a Best Magazinnak.

„Ahhoz, hogy az ember teljesen vállalni tudja önmagát a nyilvánosság előtt, az kell, hogy biztonságban érezze magát és legyen mögötte egy támogató család. Ha az embernek biztos hátországa van, akkor mer adni magából” – tette hozzá.

Az énekesnő kifejtette, hogy a férje jelenti számára a legnagyobb támogatást és tudta, hogy a televíziós szereplése miatt nem lesz sok ideje pihenni a következő időszakban.

Szerencsés nő vagyok, mert ezt a férjem elfogadja, sőt, azt kell mondanom, bizonyos szinten velem együtt élvezi ezt az időszakot, mert őt is érdekli ez a világ”

– mondta Erika, célozva a versenyzőivel töltött sok időre.

„Szükségem van Zsolti segítségére, aki helytáll otthon helyettem is. Ő a legnagyobb támaszom, mellette tudok igazán ragyogni” – fogalmazta meg az énekesnő.

Marsi Anikó

Marsi Anikó és férje idén ünnepelték első házassági évfordulójukat, ami után arról nyilatkoztak, hogy miképpen alakult a kapcsolatuk az elmúlt időszakban.

Semmi felhajtás nem volt, de még vendégsereg sem, csak mi ketten. Vacsoráztunk, majd koccintottunk arra, hogy egy éve férj és feleség vagyunk”

– emlékezett vissza a szeptemberi évfordulóra Marsi Anikó.

„Nem tagadom, voltak benne kemény fordulatok is, de soha nem volt kérdés, hogy szeretjük a másikat, és egymásnak vagyunk teremtve” – nyilatkozta a Hot!-nak és azt is elárulta, hogy szoktak veszekedni akár apró dolgokon is, de nem kérdés, hogy szeretik egymást.

A műsorvezető elmesélte, hogy nem gondolta, hogy férje valaha is megkéri a kezét.

„Először csak pedzegette a házasságot, mire én annyit mondtam, hogy 'ne már!' Úgy gondoltam, minden szép és jó, eléldegélek én Gáborral papír nélkül is a világ végéig. A második 'nőkérés' pedig elég viccesre sikerült, mert így hangzott el: 'Palik Lászlóné Marsi Anikó, leszel a feleségem?' Ezen persze, jót nevettünk mindketten. Az is bennem volt, hogy tizennyolc évig éltem házasságban, és a válás után jó lenne kikeveredni a búbánatból, mert azért ez a folyamat nem volt könnyű. Majd következő alkalommal azt mondta, értsem meg, hogy én vagyok az első nő, akit tényleg feleségül szeretne venni. És én ezt elhittem neki; jól­esett azt érezni, hogy valóban én vagyok az ő másik fele” – emlékezett vissza Marsi Anikó.

Igen, megtaláltam álmaim nőjét, akivel le akarom élni a hátralevő éveimet. És végül igent mondott”

– tette hozzá férje, Gábor.

„Jól vagyunk, szeretjük egymást, ez a legfontosabb. Azt tervezzük, hogy idős korunkban a balatonfűzfői teraszról nézzük majd a naplementét...” – zárta az interjút Gábor.

(Borítókép: Pápai Joci. Fotó: Mohai Balázs/MTI)