Csősz Boglárka sokáig kitartott amellett, hogy nem szeretne belevágni a gyerekvállalásba, ám az új szerelme mellett úgy érzi: megérett az anyaságra.

Radics Gigi

Radics Gigi és Baranya Dávid a Dancing with the Stars következő élő műsorában A kis hableány betétdalára fog táncolni, amelyhez az énekesnőnek különleges kötődése van, hiszen ő adta a magyar hangját a Disney-hercegnőnek a rajzfilm idén megjelent, élőszereplős változatában.

„Új színfoltja volt ez az életemnek, és azóta is végigkísér, mint látjuk” – magyarázta Radics Gigi a TV2 Mokka című beszélgetős műsorában. Az énekesnőnek egy nagyon érzelmes oldalát láthattuk legutóbb a DWTS-ben, a páros pedig alig várja, hogy egy felszabadultabb oldalukat is megismerjék végre a nézők. Az eddigi siker és a kitartó lelkesedés ellenére ugyanakkor megterhelő is Radics számára a műsor. Nem titkolja, szinte a teste minden pontján fájdalmat érez, sőt egy alkalommal elég mélypontra került és haza akart menni. A motivációja végül erősebbnek bizonyult, táncpartnerével pedig meg sem akarnak állni a műsor végéig.

Tasi Dávid

Tasi Dávid és Karapancsev Kristóf szintén a Mokkában mesélt arról, hogyan élték meg a Sztárban Sztár leszek! legutóbbi élő show-ját. Mint kiderült, Karapancsevnek hatalmas löketet adott az előadására kapott pozitív kritika, míg Tasiban a veszélyzóna hagyott mély nyomot. A következő alkalomra előbbi Adam Lambert szerepére készül, míg utóbbi Postásy Julit fogja alakítani a színpadon.

Ezt is komolyan veszem, hogy ne paródia legyen belőle

– emelte ki Tasi Dávid, aki korábban Zoltán Erikának is úgy bújt a bőrébe, hogy előtte nem ismerte az énekesnő munkásságát. Karapancsev reméli, hogy neki csak olyan előadót kell majd megformálnia, akit ismer is, illetve rámutatott, hogy a laza színpadi mozgást még gyakorolnia kell.

Csősz Boglárka

Csősz Boglárka igen nehéz időszakon ment át a válását követően, a szakításon a spiritualitás, a jóga és az önismeret fejlesztése segítette át. Mindennek köszönhetően idővel sikerült visszatalálnia önmagához és újrakezdenie az életét. Egy új szerelem is beköszöntött az életébe, a kapcsolatban pedig felszabadultabbnak érzi magát, mint valaha.

Jobban meg tudok nyílni, lazább vagyok, a keménységemből sokat veszítettem

– árulta el a színésznő, aki bár volt férjével nem akart családot alapítani, az új párja mellett  felébredt benne a gyerekvállalási kedv. 

(Borítókép: Csősz Boglárka. Fotó: Németh Kata/Index)