A hét utolsó Instahíradójában is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • A világhírű modell, Lindsey Pelas is jelmezbe bújt halloween alkalmából, és ugyan első ránézésre nehéz megmondani, hogy pontosan minek is öltözött, az biztos, hogy hihetetlenül dögösen nézett ki, és nem igazán takarta semmi a testét. 
  • Kovács Dórának szokatlanul telt az idei halottak napja: egy bikinis fotózáson vett részt, ahonnan egy vidám, mosolygós képet osztott meg, azonban legbelül gyászolt. „A háttérben azonban egy fájdalmas halálesettel a közelmúltból, ami megrázta és felrázta a lelkem. Folyamatosan a hatása alatt gondolkozva az élet értékén és értelmén, sok mindent végérvényesen megváltoztatva bennem...” – írta a műsorvezető az Instagram-oldalán.
  • Kulcsár Edina az Instagram-oldalán jelentette be, hogy hosszas várakozás után végre megjelent férjével, G.w.M-el közös daluk, amelyben egy kisebb szerepet ő is kapott. 
  • Carlo Pedersoli lánya, Cristiana is látta az édesapját is ábrázoló drapériát a hétvégi Ferencváros–Újpest meccsről és az NSO bejegyzése alatt ki is fejezte köszönetét a magyar szurkolóknak.
  • Három év után október 31-én jegyezte el szerelmét a Hír TV műsorvezetője, Perjési Tamás. Az örömhírt a Facebook-oldalán osztotta meg a műsorvezető. 
  • Király Viktor Halloween alkalmából egy kicsit elmerült a múltban és egy régi fotóval nosztalgiázott. Az Instagramra feltöltött képen két testvérével, Lindával és Benjáminnal látható jelmezbe öltözve. 

(Borírókép: Lindsey Pelas. Fotó: Jon Kopaloff/Getty)