Hírösszefoglalónkban még: Csuti elsírta magát egy randevú közben, az RTL sztárja börtönbüntetéséről vallott.

Tóth Gabi

A Blikk szúrta ki, hogy az énekesnő közösségi oldalán jelentette be, hogy a vasárnapi Sztárban Sztár leszek!-ben előadja új számát. Azonban hamar kiderült, hogy az énekesnő nem egyedül áll majd a színpadra, ugyanis vele lesz egy táncos is, mégpedig szerelme, Papp Máté Bence.

A TV2 beharangozójából már az is kiderül, hogy a pár egy igazán szenvedélyes és romantikus tánccal készülnek: összesimulva, egymást ölelve láthatjuk majd őket a színpadon. A rövid videó alapján a páros mezőségi táncokat is előad majd, ami nem idegen Tóth Gabi számára, hiszen évekig néptáncos volt.

Tóth Gabi két hete jelentette be Átkozott nyár című új dalát, amiben elmondása szerint összefoglalja mindazt, ami az elmúlt időszakban történt vele. A premier múlt héten lett volna a Petőfi rádióban, ez azonban az énekesnő betegsége miatt elmaradt, ezért kerül sor a premierre a vasárnapi műsorban.

Joe

Többéves börtönbüntetéséről vallott az RTL sztárja, Varga Miklós, akit a legtöbben Joe-ként, az Éjjel-nappal Budapest büntetett előéletű bokszedzőjeként ismertek és kedveltek meg.

A sorozat szereplője már akkor is vállalta, hogy négy évet ült zsarolásért a baracskai büntetés-végrehajtási intézetben, most pedig arról mesélt, a Frizbi TV YouTube-csatornáján, hogy miképpen került bele az alvilági körökbe.

Elárulta, hogy már a szakközépiskola alatt illegális küzdősportmeccseken vett részt, ahol fogadni lehetett rá, hogy győztesként vagy vesztesen kerül ki a ringből. Emellett tizenhárom évesen beszippantotta az éjszaka: dolgozott kidobóként, rengeteg embert megismert, és idővel könnyedén el tudta simítani az esetleges konfliktusokat.

Portáztam, így belekerültem egy olyan alvilági körbe, ahol elindultam a rossz úton. Olyan voltam, mint egy katona, nekem nem volt szavam, ha valamit el kellett intézni, akkor szóltak, és volt egy csapat, egy brigád, akikkel elintéztük, amit kellett”

– fogalmazott Joe.

Varga Miklós végül azt is elárulta, hogy hogyan kötött ki a börtönben.

„Volt két család, akik kölcsönkértek és éveken keresztül ment ez a pénz ide-odaadás, aztán kiderült, hogy a pénzt, amit tőlem kölcsönkértek, arra használták, hogy a többi lyukat próbálták betömködni. Ez két-három évig működött, fizették rendesen a kamatokat, de aztán kiderült, hogy mikhez nyúlnak éjszakánként, illetve, hogy kaszinóznak, és már nem tudtak annyi pénzt szerezni, amennyi kellett volna” – emlékezett vissza.

Joe azt állítja, hogy jogi úton és a rendőrségen keresztül is próbálta visszaszerezni a pénzét, ám végül ő húzta a rövidebbet és négy évre rácsok mögé került.

Csuti

A Dancing with the Stars versenyzője és profi táncpartnere, Tóth Katica kedvenc Disney-filmjeikről meséltek egymásnak. Tóth Katica kedvenc meséje a Szépség és a Szörnyeteg, amíg Csuti a Coco című animációs filmért rajong.

A beszélgetés azonban nem állt meg itt és így kiderült, az üzletember nagyon könnyen elérzékenyül filmeken, sőt gyakran el is sírja magát és bevallotta, hogy például a Ghost és az Oroszlánkirály alatt elmorzsolt pár könnycseppet.

A legkellemetlenebb története azonban az volt, amikor egy randevú során elsírta magát a Távkapcs című Adam Sandler-filmen.

Mindenki végigröhögte a filmet, egy hülye barom pedig hangosan sikított a sírástól”

– mesélte Csuti.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI)