Holnap este kiderül, kit választ párjának Jákob Zoltán, avagy a Nagy Ő. Hogy milyen szempontokat vesz figyelembe a végső döntésnél, arról egy interjúban beszélt.

Az utóbbi hetekben rengeteg izgalmas pillanatnak lehettek tanúi a TV2 nézői, ahogy egymással versengtek a hölgyek hazánk 39. leggazdagabb embere, Jákob Zoltán kegyeiért a Nagy Ő című műsorban. Jákobnak a versenyben maradt Nati és Betti között kell döntést hoznia, hogy ehhez milyen szempontokat mérlegel, arról a Ripostnak beszélt nemrég. 

„Az a furcsa helyzet állt elő, hogy Nati a tűz, Betti pedig a víz, vagy fordítva. Vagyis a választásom a két pólus között hihetetlenül nehéz. Rengeteget mérlegeltem és még több tanácsot hallgattam meg a családtagjaimtól, a barátaimtól és persze Ramónától is” – magyarázta Jákob Zoltán, akit rengeteg impulzus csak utólag ért, amikor maga is vissza tudta nézni a műsort. Hogy a látottak fényében másképp döntene-e ma, arról nem tudott egyértelműen nyilatkozni, azt azonban elárulta, hogy ő mi alapján hozott döntést, amit a nézők a vasárnapi adásban ismerhetnek meg.

„Nati nagyon kellemes meglepetés volt, mind a felvételek alatt, mind visszanézve az adásokat. Fiatal kora ellenére érett és családcentrikus. Ráadásul gyönyörű. [...] Ő az a lány, aki tudja is viselni a szépségét. Mindemellett végtelenül szórakoztató és humoros, ami garancia arra, hogy sosem unatkoznék mellette, járjunk bármerre is a világban. A fiatal kora miatt formálható és hiszem, hogy még jobban nyitottá és érdeklődővé tudnám tenni őt. Persze dolgoznia kell még azon, hogy az iróniával se lépjen át bizonyos határokat” – fogalmazta meg pozitív tapasztalatait Jákob Zoltán, aki szerint a 20 éves lány nagyon pimasz, a tapasztalatlanságából fakad.

Szinte soha nem tesz lakatot a szájára, pedig az életben nagyon gyakran az a bölcs döntés, ha magunkban tartjuk a mondandónkat és csak némi átgondolás után adjuk ki magunkból. 

Az igaz, hogy érettebb a koránál, de azt nem sikerült megfejtenem, hogy mennyivel. A korkülönbség probléma lehet, hiszen ő egészen másképp éli meg és fogadja be az élményeket. Én jóval előrébb járok a személyiségfejlődésben, ő pedig e tekintetben az út elején tart. Még szeret bulizni, ami a világ legtermészetesebb dolga egy húszéves lány esetében. Viszont én többre tartom az élményekkel teli utazásokat” – összegezte Natiról alkotott véleményét a magyar milliárdos, majd rátért Bettire.

„Betti maga a családcentrikusság és az összetartó család példaképe, ami az első pillanatban kiderült róla. Rengeteget beszélt a lányáról, ami végtelenül szimpatikussá tette számomra. Őt is egy nagyon szép nőnek tartom, ami sokat nyomott a latba a rózsaceremóniák során. Emellett hatalmas igazságérzettel áldotta meg őt a sors, amivel sorsközösséget vállalhatok vele. Ugyanakkor nagyon határozott, ami egy nagyon fontos erénye” – fejtette ki Jákob, ám az adásokat visszanézve észrevett néhány kevésbé kedvező tulajdonságot is az utolsó Rózsaceremóniáig jutó hölgyben.

„Sokat árnyalt a róla kialakított képen az, hogy láttam A Nagy Ő adásait. Innen tudom, hogy ő egy vitában nagyon hamar felemeli a hangját, ami bizony nem annyira jó előjel egy közös élet tekintetében, hiszen ha valamit nem szeretek, akkor az a hangos vita. A másik, amit nála tapasztaltam, az a féltékenység egy olyan foka, ami kérdőjeleket ébresztett bennem. Betti a kastélyban szabályosan számon kért, ami csak azért problémás, mert a munkám során negyvenezer nő között mozgok, vagyis elengedhetetlen, hogy a párom maximálisan bízzon bennem. Azt nem tudom, hogy Betti tudna-e ezzel a helyzettel boldogulni.

Ha folyton bizonygatnom kell a hűségemet, az fárasztó neki és fárasztó nekem is

– szögezte le Magyarország 39. leggazdagabb embere. Hogy végül melyik hölgy oldalán találja meg a szerelmet, az kiderül vasárnap este a TV2 műsorán.

(Bors)

(Borítókép: Jákob Zoltán. Fotó: TV2)