Köllő Babett megjelenése mindig kifogástalan, ennek ellenére számos támadás éri őt a közösségi médiában, többnyire az életkora miatt. A rosszmájú kritikákra a színésznő egy rádióműsorban reagált.

Köllő Babettet a Feleségek luxuskivitelben című reality-ből ismerte meg az ország, jelenleg pedig a TV2-n futó Sztárban Sztár leszek! című tehetségkutató műsor mestere. Bár a színésznő estéről estére szebbnél szebb ruhakölteményekben lép kamerák elé, rengetegen kifogásolják a kinézetét és emiatt nem egy alkalommal betámadják őt a közösségi médiában.

Többek között ezekre a kritikákra is reagált nemrég Köllő Babett a Sláger FM egy műsorában, ahol elmondta, hogy kifejezetten jól érzi magát a bőrében, a kora miatt pedig egy cseppet sem aggódik.

Nekem nincs gondom a korommal. Persze a kommentelők között van, aki rendszeresen firtatja azt, de én nem foglalkozom ezzel. Egyáltalán nem zavar a korom

– szögezte le Köllő Babett, aki az arcápolásra kiemelt figyelmet fordít a hétköznapok során.

„Arra igenis figyelek, hogy ápoljam az arcom, hogy óvjam, vigyázzak rá, de nem azon vagyok, hogy húszévesnek tűnjek. Szeretném hosszan megőrizni az egészséges állapotot, épp ezért annyira vigyázok a bőröm egészségére, hogy soha nem megyek napra. Emiatt sokszor megkapom, hogy milyen hófehér a bőröm, de ez sem zavar. A bőröm védelme sokkal fontosabb számomra” – árulta el.

(Borítókép: Köllő Babett. Fotó: Kaszás Tamás/Index)