Horváth Éva mindig kifogástalan alaknak örvend, ám az utóbbi időben többen is kikezdték őt a közösségi médiában azt állítva, hogy felszedett néhány kilót. Az egykori modell megerősítette a „vádakat” és szabadkozni kezdett, mire több híresség is mellé állt.

Több Insta-huszár is bántó kommentekkel illette az utóbbi időben Horváth Évát. Azzal kritizálták a kétlaki életet élő egykori modellt, hogy felszedett némi felesleget, amit Horváth sem tagadott, sőt a legutóbb posztolt bejegyzésében szabadkozni kezdett.

„Igen, tudom, egy picit meghíztam, többen jeleztétek. Már elárultam nektek, hogy nyár után titokban ősszel is otthon voltam. Sajnos a kedvenceimet ettem naponta többször, a hazai ropi és csoki, és akinek hiányoznak az otthoni ízek, nem tud ellenállni” – írta Horváth Éva a megosztott fotó mellé, amelyen egy medencénél pózol. A képet elnézve egyáltalán nem értjük, miért kritizálták az egykori modellt, hiszen kifejezetten dögösen mutató a felvételen. Több hazai híresség ugyanígy vélekedett, ők egyből Horváth védelmére keltek.

„Dehogy híztál! Ne foglalkozz a bárdolatlan kommentekkel! Kíváncsi vagyok, hogy fest az, aki ilyesmit leír egy mindig csinos nőnek!” – írta neki Orosz Barbara, míg Dér Heni csak annyit fűzött a fotóhoz:

Bomba vagy anyukám! 

(Borítókép: Horváth Éva. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)