Varga Márk, alias G.w.M. egy hosszú interjúban vallott az apaságról. Elárulta, hogy saját életszínvonalából is lejjebb adna a gyerekei boldogulásáért, illetve azt is újfent kiemelte, hogy nagy családot szeretne.

Varga Márk és Kulcsár Edina közös kislánya, Amara idén májusban jött világra. A sztárpár már azelőtt kijelentette, hogy annyi gyereket nevelnek majd, amennyit a „jóisten szán nekik”. 

Imádom a kislányomat, a kisfiamat, és imádni fogom a babánkat, a babáinkat is

– magyarázta akkor a rapper. Vele és Kulcsár Edinával a Story magazin készített interjút nemrég, amelynek során egy fotózáson is részt vettek Amarával. G.w.M. akkor ismét kiemelte, hogy nagy családot szeretne, a gyerekeiért pedig a jelenlegi igényeiből is hajlandó lenne lejjebb adni.

„Nem az anyagi dolgok határozzák meg, mekkora áldás van egy családon. Az ember azért dolgozik, hogy jövőt hagyjon maga után.

Ha oda jutnék, hogy döntenem kéne aközött, hogy jó autóm legyen vagy a gyerekem jó iskolába járjon, gondolkodás nélkül vennék egy BKV-bérletet!”

– fogalmazott Varga Márk, aki egy korábbi interjúban azt is elárulta, hogy a gyereknevelésből is rendesen kiveszi a részét. „Rájöttem, hogy van egy ilyen rejtett funkcióm, képességem. És az én szuperképességem az az, hogy én igazából anyuka is vagyok. Akármilyen szürke hátú gorillának is tűnök, ha pelenkázni kell, én pelenkázok. Hogyha el kell ringatni a babát, én elringatom. Bármit meg tudok csinálni! Megfürdetem a gyereket, és akárki akármit mond, én ezt imádom csinálni.” 

(Borítókép: Varga Márk. Fotó: Kaszás Tamás/Index)