A hét első Instahíradójában ismét összeszedtük, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • A világ legvadítóbb anyukájaként számon tartott Kristy Ann tehetségére már az olyan magazinok is felfigyeltek, mint a Playboy vagy az FHM. Noha az Instagram közösségi irányelvei igen szigorúak, mégsem cenzúrázzák különesebben Kristy Ann fotóit – a férfi rajongók legnagyobb örömére. A 38 éves édesanya néhány napja ismét egy sokat mutató képet posztolt az Instagram-oldalán.
  • Tilla egy jeles esemény, pontosabban egy családtag születésnapjának alkalmából jelentkezett be az Instagramon. A TV2 műsorvezetőjének családja 2020-ban egy kölyök kutyussal bővült, amely azóta egy hatalmas, gyönyörű ebbé cseperedett. A Dubi nevű labradoodle fajtájú kutya már a negyedik születésnapját ünnepelte a hétvégén. 
  • Tóth Vera és Tóth Gabi nagymamája 86 éves lett. A jeles alkalomból előbbi egy képet is posztolt, amelyen elképesztő hasonlóság látszik közöttük. A fotó ide kattintva látható. 
  • Puskás Peti az Instagram-oldalán jelentette be, hogy legújabb dalában a The Voice egyik coach-ja, Trokán Nóra is közreműködött. A dal címe: Még most is fáj. A videóklipben Kulka János is szerepel.
  • John Travolta kitűnő humoráról adott tanúbizonyságot, amikor elvállalta egy reklámfilm főszerepét. A színész Mikulás-jelmezben adta elő az ikonikus, 1977-ben bemutatott Szombat esti láz című filmjének táncát. Travolta a Stayin' Alive diszkóslágerére rázza fehér szakállal, Mikulás-jelmezben.

(Borítókép: Puskás Peti. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)