A legendás bokszoló kamerák előtt vallott édesanyja elvesztéséről, ami a mai napig hatalmas fájdalom az életében.

Erdei Zsolt

Erdei Zsolt őszintén vallott élete egyik legnagyobb tragédiájáról, sírva mondta el, édesanyja mennyit jelentett neki.

Amikor édesanyám elment, volt egy törés bennem. Nyilván erre még mindig nem találtam magyarázatot, hogy miért ment el ideje korán”

– árulta el.

Madár egész életében foglalkozott gyermekekkel, szülei már 14-15 évesen is ráhagyták kisebb testvéreit és azóta a tanítványainak adja át az anyjától kapott szeretetet. Saját bevallása szerint ösztönösen jön ez belőle.

Nem csak edzéseken foglalkozik kicsikkel az egykori sportoló, ugyanis három gyermek édesapja. A családapa azt is elárulta, hogy a legkisebb gyermekében rátalált elveszett édesanyjára.

Jákob Zoltán

Bettina nyerte az ideai Nagy Ő-t, de Jákob Zoltán szívét nem volt könnyű megszereznie, ugyanis az ország egyik leggazdagabb emberének változott a véleménye azután, hogy megnézte a műsort. Szerinte Bettina tüzessége egyszerre pozitív és negatív is

A pár elmondta, hogy kapcsolatuk még csak most kezd kibontakozni, ugyanis a műsor előre leforgatott adásai alatt nem láthatta őket senki sem együtt, de már párizsi útjuk alatt elkezdtek többet érezni egymás iránt.

Szabó András Csuti

Szabó András Csuti és Tóth Katika távoztak a Dancing with the Stars-tól, amit nagyon nehezen éltek meg és azóta az üzletember többször is visszanézte műsort. Csuti azt is elárulta, hogy arra számított, hogy a műsor a rivalizálásról és a versenyről fog szólni.

Szó sincs erről. A profi táncosok közül is minden egyes ember segítette a másikat”

– mesélte a Mokka műsorában.

Az üzletember csalódottan vette tudomásul az eredményt és rá sem mert nézni Tóth Katicára, aki elmondta, hogy nem készültek kiesésre, bár tudta, hogy a férfiaknak a cha-cha-cha az egyik legnehezebb tánc.

(Borítókép: Erdei Zsolt. Fotó: Kaszás Tamás/Index)