Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Ördög Nóra és Nánási Pál kislánya, Mici kész akrobata! Egy ideje olyan profin űzi a légtornász sportot, hogy több versenyen is remekül szerepelt. Nemrég édesapja osztott meg a kislány mutatványairól néhány látványos fotót az Instagramon. 
  • Alekosz üzenetet küldött Istenes Bencének, miután a műsorvezető pontozásos győzelmet aratott Ifj. Schobert Norbi felett a Sztárbox legutóbbi adásában. Az izomceleb jelezte: minden tisztelete a meccs győzteséé.
  • Puskás Peti igazán idilli családi fotót osztott meg a közösségi oldalán. Az immár két hónapos Ábelről és édesapjáról tüneményes fotó készült: együtt szundítottak a kanapén a kiskutyájuk, Mimo társaságában. 
  • Till Attila igazán furcsa, de mégis szemléltető módját választotta, hogy felhívja a figyelmet a műanyagszennyezésre. Az Instagramra feltöltött videóban a műsorvezető előtt műanyagdarabok vannak, ő pedig késsel-villával úgy tesz, mintha éppen készülné elfogyasztani azokat. 
  • Zlatan Ibrahimovic háza tájékán hamarosan nagy történések várhatók. A visszavonult, egykori svéd futballcsillag az Instagram-oldalán jelezte, hogy különleges bejelentésre készül. A legtöbben azt várják, hogy Ibra AC Milanhoz való visszatéréséről lesz szó, ugyanis a futballista az utóbbi időben többször találkozott a csapat tulajdonosi körével. Az olasz gárda jelenleg mélyponton van, Ibrahimovic személyében sokan a kiutat látják a gödörből. 

(Borítókép: Zlatan Ibrahimovic telefonálás közben. Fotó: Mega/Getty)