Ókovács Szilveszter elmesélte, milyen volt az amerikai világsztár látogatása az Operaházban.

Angelina Jolie

Az amerikai világsztár Budapesten forgatja legújabb filmjét, amiben Maria Callast alakítja. Az alkotásban megjelenik majd az Operaház és annak környéke is, így a Mokka adásában Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója részletesen beszámolt arról, hogy mikor és merre járt a színésznő.

Nyilvánosságról szó sem lehetett. Ennyit tudtunk tenni, hogy néhány fotót közzétettünk”

– mondta el az igazgató.

Ókovács Szilveszter hozzátette, hogy hatalmas diszkréció övezte a sztár látogatását, de ennek ellenére voltak, akik ki tudták szúrni Angelina Jolie-t, viszont nagyon ügyelnekarra, hogy előre senki ne tudja, hogy merre jár a színésznő.

A kosztümös filmek rendezőit vonzza hazánk, így nem Angelina Jolie az első világsztár, aki itt forgatja filmjét.

Kafi Rea Milla

Kafi Rea Milla és szerelme össze szeretnék kötni életüket, párja, Kovács Patrik ugyanis megkérte a sztár kezét. Két év után úgy döntöttek októberben, hogy elutaznak pihenni, Olaszországban történt így meg a lánykérés.

Patrik azután döntött a lánykérés mellett, hogy kedvese visszatért az Ázsia Expresszből. Kafi Rea Milla sejtette, hogy valamire készül párja, de a férfi elég jól színészkedett ahhoz, hogy ne látszódjon rajta az izgalom.

A csodás pillanat a tengerparton történt meg, egy sziklás részen, fotózgatás közben Patrik letérdelt Kafi elé.

Szikora Róbert

Szikora Róbert zenei karrierje előtt sportolói létre készült, elárulta, hogyan jött és ment ez a lehetőség életében.

A zenész elöszőr a labdarúgást próbálta ki, de később kiderült, hogy a teniszhez van igazán tehetsége. Sokáig úgy is gondolta, hogy ez a sport lesz majd az élete, sőt még le is igazolták őt, de közben egy barátjával felfedezték a zene adta lehetőségeket, ami végül erősebbnek bizonyult, mint a sport iránti szeretete.

A zenész 50 éve tartó kapcsolatáról is vallott a Mokka adásában és felfedte szerelmük történetét.

Kell egy kivételes lányt találni. Más volt, mint akkor a rajongó közönség. A lányok udvaroltak a zenészeknek, de Zsuzsa nem nézett fel rám, nem akart nekem megfelelni”

– emlékezett vissza Szikora.

(Borítókép: Angelina Jolie Maria Callas szerepében. Fotó: GettyImages)