Mai hírösszefoglalónkban még: Koltai János nem tudta eltemetni a feleségét, Köllő Babett édesanyja a tengerentúli életéről és a lányával való kapcsolatáról vallott, Gáspár Győző beszólt a Párharc új versenyzőinek.

G.w.M.

Tovább gyűrűzik G.w.M és Nagy Melanie botránya. Bár az egykori házaspár körül egy időre lecsillapodtak a kedélyek, a rapper ismét beleállt volt párjába, amikor hazug, pénzéhes banyának nevezte a napokban.

„Életem legnehezebb időszakán vagyok túl! A média rám szállt, a múltamból egy hazug, pénzéhes banya tetőzte ezt, aki teljesen tönkre akart tenni, ráadásul nem zenéltem, ami baromira hiányzott. Önkontrollt kellett tanulnom, ami szintén nehéz volt, de megvagyok! A szerető családom mellettem, amitől újra legyőzhetetlenné váltam. Sok tervem van, rengeteg dalom született/születik! Érzem, hogy főnixmadárként születtem újjá!” – írta G.w.M., aki komolyan elgondolkodott azon, hogy könyvet írjon az elmúlt két évének megpróbáltatásairól.

„Ha kitálalok egyszer, ami egy könyvben lesz, akkor az egy nagy vihar lesz! (...) Folyton a csendet választottam az elmúlt időben a válaszaim helyett, amit tartok is, viszont szerintem egy könyv rendbe rakna sok mindent az emberekben. A rajongóimnak tartozom is a válaszokkal, mert teljesen más az elmúlt két év, mint ami kifelé látszott” – árulta el a rapper, akinek szavaira Nagy Melanie a Borsnak reagált.

Továbbra is méltatlannak érzem az ilyen jellegű megnyilvánulásokat, úgyhogy ahogy eddig, úgy most sem kívánok reagálni rájuk! 

Koltai János

Már több mint három hónapja, hogy Koltai János elvesztette a feleségét, Pap Évát, akivel hatvan éven át hű társai voltak egymásnak. A 88 esztendős színész azóta is gyászol, máig képtelen volt hozzányúlni néhai feleség holmijaihoz. Naphosszat a fotóját nézi és ahhoz beszél, az élete értelmét az adja, hogy megfelelően gondozza az Ádándon közösen ültetett gyümölcsfákat és bokrokat. Bár jelenleg sokat ingázik Budapest és Somogy vármegyei település között, a jövőben szeretne végleg vidékre költözni.

„Ádándon fogjuk Évát örök nyugalomra helyezni a családom sírhelyén, ahová majd én is kerülök. Egy táblát is készítettem neki, de nem lett kész a nyár végére. Úgy tervezem, télre már hagyom, és majd a születésnapján, március 15-én temetjük el” – fogalmazott a Blikknek Szomszédok egykori sztárja, aki jelenleg otthon tartja elhunyt felesége hamvait. „A fiam és a családja rengeteget segítenek, de még így is sok az intézni való. Ha ezen túl leszünk és sikerül kicsit megnyugodnom, szeretnék annyi erőt gyűjteni, hogy megjelentessem Éva könyvét, ami már kész van, sőt korábban kiadásra el is fogadták, csak aztán egyéb okok miatt végül nem lett belőle semmi. Jó lenne ezt megvalósítani” – magyarázta Koltai János, akit nemrég egy munkával is megkerestek, ám nemet mondott a felkérésre. A Fantom című előadást szerették volna az ő közreműködésével visszahozni.

„Már rég visszavonultam, nyugdíjasként telnek a mindennapjaim. Nem vágyok vissza, őszintén szólva már egyáltalán nem érdekel a munka, ráadásul a lábaim is fájnak, nem hiszem, hogy bírnám már. Talán ha vennének nekem két újat a mostaniak helyet” – mosolyodott el a színész.

Köllő Babett

Köllő Babett édesanyja, Kati 14 évvel ezelőtt költözött az Amerikai Egyesült Államokba, miután megnyerte a vízumlottót. Nemrég a Meglepetés magazinnak őszintén mesélt arról, hogy milyen az élet a tengerentúlon, és milyen a kapcsolata a lányával.

Köllő Babett családja sokáig a Tolna vármegyei Bonyhádon élt, mígnem a szülők elváltak. Kati 14 évvel ezelőtt a városi televízió gyártásvezetőjeként dolgozott.

„A szerkesztőségben ültem, az adásmenetet néztem, amikor a számítógépemen váratlanul felugrott egy kisablak. »Akar-e ön Amerikában élni?«” – ez volt a kérdés. Akkoriban volt egy olyan lehetőség, hogy a zöldkártyaprogrammal hivatalosan munkavállalási vízumot lehetett nyerni az Egyesült Államokba. Épp volt egy kis szünetem, kitöltöttem a kérdőívet, úgy gondoltam, mi bajom származhat belőle” – mesélte Köllő Babett édesanyja, aki három hónappal később megkapta a letelepedési engedélyt és West Hollywoodba költözött.

Eleinte alkalmi fotós munkákat vállalt, később pedig kint élő embereknek tanította a magyar nyelvet, köztük Colleen Bell nagykövetnek, aki 2015-ben jött hazánkba.

Jelenleg egy magánorvosi rendelőben dolgozik asszisztensként. Köllő Babett testvére közben elvégezte a Los Angeles-i Egyetemet, és ingatlanügynökként dolgozik. Kati próbál legalább évente egyszer hazalátogatni, ugyanis nagyon közeli kapcsolatot ápol Babett-tel és annak ikertestvérével, valamint az unokáival. Telefonon és üzenetben rendszeresen tartják a kapcsolatot.

A színésznő és az édesanyja arról is beszélt, hogy különleges kapcsolat van közte és Köllő Babett lánya között, így az is elképzelhető, hogy Milla egy nap majd Amerikában fog továbbtanulni, hogy a nagymamájával lehessen.

Gáspár Győző

Gáspár Győző és Gáspár Bea elsőként költözött be a TV2 Párharc című műsorának villájába, így azt a feladatot kapták, hogy ők fogadják a később érkező többi párost, valamint osszák ki nekik a szobájukat. A harmadik évad november 6-án hétfőn rajtolt el a csatornán, egy idő után pedig be is futott az első új páros, a két volt Exatlon-játékos, Salander Dorka és Provoda Jodes.

Nekem egyetlen egy kérdésem van: ti kik vagytok? Közületek ki az ismert?

– szólt az újonnan érkezőkhöz Gáspár Győző, mire Provoda egyszerűen csak annyit felelt, hogy egyikőjük sem. „Mi az Exatlonban szerepeltünk, ennyi az ismeretségünk” – mondta.

Opitz Barbara

Opitz Barbara több hónapja eltűnt a nyilvánosság elől, a legutóbbi családi botránya óta ugyanis tudatosan kerüli a reflektorfényt. Mint ismert, a párja, Serleg Albert és a szülei közötti ellentét augusztusban odáig fajult, hogy az énekesnő anyja a lánya albérletében először szóban, majd fizikálisan is nekiment a fiúnak. A felek dulakodni kezdtek, aminek során egy kés is megvillant a nő táskájában. Opitz és párja végül rendőrt hívott, és bár az édesanyja még az egyenruhások kiérkezése előtt elhagyta a helyszínt, a hatóságok később előállították, kihallgatták, majd zaklatás és súlyos testi sértés kísérletének gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.

A botrányok egyébként tavaly decemberben kezdődtek, amikor Opitz Barbara és az édesapja nyilvános üzengetésekbe kezdtek. A szülők már akkor sem nézték jó szemmel a fiatalok kapcsolatát. Ez csúcsodott ki az augusztus végi rendőrségi ügyben, amely mindkét félre józanítólag hatott. Az énekesnő azóta tudatosan kerüli a nyilvánosságot, minden idejét a párjával és a barátaival tölti. A szüleivel minden kapcsolatot megszakított, az édesapja pedig teljesen összetört. A szülők abban bíznak, hogy a lányuk hamarosan rá fog döbbenni, hogy ők csak a legjobbat akarják neki, és mindig ott lesznek, történjen bármi is a magánéletében.

Telnek a napok és néha kicsit magam alatt vagyok! A csalódástól nincs rosszabb, mert tönkre teszi az embert lelkileg!

– mondta Opitz Barbara édesapja a Borsnak.

(Borítókép: Opitz Barbara és G.w.M. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)