Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Majka Spanyolországból az Athléticho de Madrid stadionjából, a Cívitas Metropolitanoból jelentkezett be Instagram-oldalán. Az énekest elkísérte Badalik Szabolcs, strandfoci-válogatott is. „Szar meccsre jöttünk!!! Se gól, se hangulat” – kommentelte viccesen Majka, ugyanis a hazai csapat 6-0-ra verte meg a Celtic-et a Bajnokok Ligájában.
  • Rácz-Gyuricza Dóra a tavalyi Alakreform Bálról osztott meg képeket, amin látható férje, Rácz Jenő, gyermeke és a két házigazda Schobert Norbert és Rubin Réka. „Rózsaszín kisbarack egy éve és két éve is velünk bulizott már az Alakreform Bálon. Idén is találnom kell valami lehengerlő ruhát neki és magamnak is, mert hamarosan újra bál” – írta poszjában.
  • Salma Hayek Instagram-oldalán is felköszöntötte édesapját és megosztott egy videót az ünneplésről. Az viszont már kérdéses, hogy az ünnepelt mennyire örült a csaldja által kitervelt tréfának. „Apa, micsoda áldás, hogy egy újabb évet ünnepelhetek veled, jöjjön még sok-sok falat a kedvenc csokoládétortádból” – írta bejegyzésében a szníésznő.
  • Tóth Vera a Villány közelében található PalKonyhán lépett fel, ahová elkísérte unkahúga, Tóth Gabi gyermeke, Hannaróza is, aki most látta először élőben fellépni őt. Az énekesnő Instagram-bejegyzésében azt is elmesélte, hogyan értékelte fellépését az unokahúga. „Gyeje már, unom a koncertedet” – idézte Hannarózát Tóth Vera.
  • Köllő Babett a TV2 stúdiójából jelentkezett be a Sztárban Sztár leszek! című műsor kulisszái mögül. „Alexával a felkészülés csupa vidámság.Hatalmasat fog énekelni ez a kicsi lány ezen a héten is” – írta versenyzőjéről Köllő Babett.
  • 40 éve mutatták be a Játszd újra, Sam! című darabot a Vígszínházban, Woody Allen a nappalijából köszönte meg a magyar szinkronhangjának, Kern Andrásnak a kitartó munkáját. A híres hollywoodi színész, filmrendező köszöntését Bárány Anna osztota meg korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében és TikTokon.
@annabarany Játszd újra Sam! 40 éve!!!! @Vígszínház #játszdújra #negyvenéve #pestiszinhaz #kernandras #woodyallen ♬ eredeti hang - Anna Bárány

(Borítókép: Woody Allen. Fotó: GettyImages)