Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • A közel kétmillió követővel bíró, népszerű orosz modell, Lili Jermak nem igazán szereti takarni a tökéletes testét, ezt pedig legutóbbi Instagram-bejegyzésében is bizonyította. A zuhanyzóban pózolt. 
  • Szabó Zsófi bomba formában van. Nemrég kimerészkedett a budapesti éjszakába egy dögös, fekete ruhában, amitől minden férfi álla leesik. Az összeállításról készített egy rövid videót is, amelyet megosztott az Instagram-oldalán. A videó ide kattintva látható. 
  • Terence Hill sosem feledkezik meg arról, hogy felköszöntse szeretteit az Instagram-oldalán is. November 7-én fia, Jess ünnepelte az 54. születésnapját, amelyet egy apa-fia fotóval ünnepelt a legendás olasz színész.
  • Majka Madridban tartózkodik, ahol a városnézés mellett egy focimeccsre is elment a fiaival. A kiruccanásra nem tartott velük Majoros Hajnalka, úgy tűnik ezúttal pasis program volt terítéken. 
  • Váratlan bejelentéssel örvendeztette meg a rajongóit Reni, aki dögös fotójával tudatta, hogy november 12-én egy új dala fog megjelenni. Az alkotás egy LuvOlival közös produkció lesz, amelynek a címe: Bántasz.

(Borítókép: Szabó Zsófi. Fotó: Kaszás Tamás/Index)