Az énekes és színész lett az első ember, aki legálisan megmászta a hatalmas épületet. Tette mindezt azért, hogy bejelentse világ körüli turnéját.

Az Oscar-díjas színész, Jared Leto, aki nem mellesleg a Thirty Seconds To Mars frontembere, és az extrém sportok, különösen a hegymászás lelkes rajongója, most utóbbi két szenvedélyét ötvözte és történelmi tettet hajtott végre.

Ő lett az első ember, aki megmászta az Empire State Building-et.

A színész elmondta, hogy már gyermekkora óta lenyűgözte a hatalmas építmény.

„Ez az épület a bizonyítéka mindazon dolgoknak a világban, amelyek megvalósíthatóak, ha akarjuk, és nagyrészt ez volt az inspiráció a legújabb albumunk, az It's The End Of The World But It's A Beautiful Day mögött is.

Lelkes hegymászóként az Empire State Building és egy világ körüli turné is ugyanazt az érzést hordozza magában, hogy bármi lehetséges, ha megpróbáljuk”

– fogalmazott.

Ezekkel a mondatokkal és az ember feletti teljesítményével jelentette be Jared Leto a hirty Seconds To Mars Seasons 2024 elnevezésű világ körüli turnéját, ami Latin-Amerikában indul, majd átteszik székhelyüket Európába, ahol összesen 28 koncertet adnak, majd jön Észak-Amerika, végül Ausztrália és Új-Zéland.

Az európai állomásokból Magyarország sem marad ki. A zenekar 2024 május 16-án fog majd fellépni az MVM Dome színpadán.

A hirty Seconds To Mars korábban is lépett már fel Magyarországon, ugyanis az együttes megjárta már a  a Szigetet, a Voltot, a Strand Fesztivált és a Budapest Parkot is.

(Borítókép: Jared Leto. Fotó: GettyImages)